Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerélveztetésről vélemények?! Hogy lehet azt egyáltalán "túlélni"? És tuti meghalnék közbe. Nem bírnám.
Én sorozatélvező vagyok és számomra nem kényszer.
2es azt jelenti, hogy a férfi izgatja a nőt nyalás, ujjazás, jatekszerekkel és nem hagyja abba amíg ő nem akarja. Ezt sokáig lehet húzni nem is tudom hány orgazmusom van így egy alkalommal. Elég sokáig bírom. De borzasztó fárasztó.
És ez hogy megy, ráparancsolnak a nőre, hogy ÉLVEZZ ribbanc ?
Egyszerű lenne ha ez így működne.
Olyanra gondoltam, amikor a nőt elélveztetik, majd nem hagyják abba, hanem újra és újra, pedig már akár egy-kettő orgazmustól is kivan....
Vagy a másik, amikor elkezdik izgatni a nőt, de abba hagyják, és sokáig húzzák, majd elélveztetik. De azthiszem ez a másik, az oegazmus kontroll...
Mi csináltunk már ilyent. Igazából csak kíváncsiságból.
És időre, tehát amikor megszólalt az ébresztő abbahagyta. Hat mit ne mondjak, egyben volt szörnyű és utólag csodálatos.
Barátság extrákkal kapcsolat volt egyébként.
Még volt beszélve, akárhogy könyörögök, nem hagyhatja abba. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!