Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet hogy azért olyan búval b@szottak a magyar nők (tiszelet a kivételnek) mert nincsenek rendesen kielégítve?
Igen, mert a szexen kívül más nem is történhet az emberrel. Ti férfiak gondoljátok, hogy a nőnek mindig a f.sz a megoldás mindenre...
És ugyanannyi búvalb.szott férfit is látni, nem tudom, miért emeled ki a nőket? Tudod az országban elég szar a megélhetés és egy általános depresszió figyelhető meg az embereknél. Ezekről még különféle statisztikákat is olvashatsz.
Nem hinném, hogy összefügg a két dolog.
Nekem nagyon jó a szexuális életem a párommal, mindig van orgazmusom, ennek ellenére is búval b.szott vagyok, pontosan azért amit itt írtak többen is. Sz.r ez az ország, minek örüljek...
Kérdező az nem elég indok, hogy ki vagyok jól nyalva vagy megvagyok jól b.szva :)
Nőként mondom, hogy van benne igazság, amit a kérdező ír.
Csak itt is elég szétnézni, hány nő siránkozik, hogy a palija nem elégíti ki, csak elvárja a szexet, a szopást, de nem ad semmit.
Mikor megkérdezzük, miért hagyja, mind azt válaszolja, inkább engedi, csak essenek túl rajta.
Aztán magában gyűjti a frusztrációját, persze, hogy kihat a mindennapjaira.
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy lehet valaki saját magával szemben ennyire igénytelen.
És aki azt hiszi, ez csak a szexről szól, az nagyot téved.
Ez arról szól, hogy a másik fél totálisan semmibe veszi az adott egyént, nem törődik vele, önző módon viselkedik, ami aláássa az egész párkapcsolatot.
(Ebbe nyilván beletartozik a szex is, de nem csak ennyi a dolog.)
8. És a többiek, ez borzasztó. Ezek nem kapcsolatok, ez kb erőszak.
Mondjuk én világ életemben imádtam szexelni, adni és kapni. Orált 22 éves koromig én sem kaptam, de mindig lszptam az akkori párjaimat, sajnos. :)
De attól annyira nem keseregtem, az ilyen rossz kapcsolatokat gázár megszakítottam.
Én próbálok mindig pozitív lenni. Az ország helyzete, a politika ellenére.
Sportolni kell, találni jó hobbikat, sorozatot nézni, barátkozni, a természetet járni.
A sok szomorúság megfertozi az embert és betegeskedni fog.
Ez senkinek nem jó.
24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!