Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem magas ez? F27
Sok kapcsolatban pl idővel romlik vagy laposodik el a szex. Ne érts félre, nem támogatom a megcsalás semmilyen formáját, de sokszor szerintem egyszerűbb megcsalni a másikat, mint költözni, esetleg új munkát keresni vagy elvállni stb.. (Legalábbis gondolom ez az oka, hogy pl nem szétmennek, hanem inkább megcsalás van. Bár nem vagyok valami szociális alkat.)
A szex pedig mindenképpen fontos egy kapcsolatban.
A komoly kapcsolat is igenis a szexről is szól. Egy jól működő házasságban a szex is jól kell működjön. Idővel változunk minden téren így a szexuális vágyaink is változnak.
Én úgy látom a legnagyobb gond a mai világban a kommunikáció hiánya. Őszintén kell tudni beszélni mindenről egy jól működő kapcsolatban. Bármilyen jó a kapcsolat ha a szex nem működik ott előbb utóbb megcsalás lesz.
Az ember gyárilag poligám!
A monogámia egy ránk erőltetett (egyházi) viselkedési forma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!