Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A tinik mikor kezdenek vágyako...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinik mikor kezdenek vágyakozni a szexre?

Figyelt kérdés
Amikor már szívesen csinálnák a szerelmükkel? Ma ez később van, vagy korábban, mint a múltban? Van összefüggés a nemi vágy, és a testi fejlettség közt?

ma 07:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez elég összetett dolog. Én fiúként már ovis korom óta naponta maszturbáltam, mert kívántam az orgazmus érzését. Csak persze fogalmam se volt róla, hogy ez szexuális vágy. Illetve ez még valószínűleg nem is az, hanem egyszerűen csak a biológiai folyamatok által gerjesztett "függőség" volt. Viszont ahogy idővel tudatosan is megjelent a nemiség, tetszettek a lányok, és kezdtem megismerni a szex fogalmát, onnantól már vágytam a csajokra és önkielégítés közben fantáziáltam is róluk, persze még nem a konkrét aktusról, mert arról továbbra se voltak pontos ismereteim. De 10 év körül már biztosan érdeklődtem a szex iránt és csajok hiányában haverokkal próbálkoztunk, "gyakoroltunk". Utána már maszti közben is "lett volna ötletem", hogy mit csinálnék az aktuális szerelmemmel, de a tényleges megvalósításig csak 21 éves koromban jutottam el. Szóval hiába masztiztam régóta, a valódi szex csak nagyon későn jött össze.
ma 07:20
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Engem 12-13 éves koromban kezdett el nagyon izgatni a dolog, azóta is tart ez :D
ma 07:43
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
Azonnal
ma 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

A fiúk 13 evesen

A lanyok inkább a herceget várják fehér lovon

ma 09:46
 5/11 anonim válasza:
21%

Én már óvodában vertem, kb 5-6 évesen.

Emlékszem a legelső megnyilvánulás az volt, miután megfürödtem és pucéran voltam a szobámban, a tévében egy modell csajjal ment az interjú és mutatták a bikinis képeit, jött egy vágy és az ágyon kutyapózban úgy csináltam mintha dugnám.

Kb 5, azaz öt!!! évesen.

ma 10:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Változó, az igaz, hogy a fiúk és a lányok között is van olyan, aki már óvodás korban felismeri, hogy ha "ott" simogatja magát, az jó érzés. A konkrét szexuális vágy jellemzően 13 kor körül kezdődik el, de van, akinél csak évekkel később.
ma 10:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdésben nem 0 éves kortól van szó, hanem tinikről, az "azonnal" válaszom helyes. Hiába pontoztok le. A tinédszer kor az első magömléssel és peteéréssel kezdődik. Aki esetleg ilyenkor nem érez semmit, ott valami nagyon nem stimmel.
ma 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem érzem hogy érnének a petéim

Lehet azé mer fiú vagyok?

ma 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:

8#

Nyilvánvalóan

ma 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
12-13 éves koromban. L
ma 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!