Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hány éves korotokban kezdtetek vágyakozni a 2-3 pasis többesre, és hány évesen valósult meg?
3 gondolom a közelkeleti válsággal kapcsolatos kérdés lesz, meg hogy melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás.Vagy hogy szr-e a Dubai csoki?Meg miér’ quva drága a karácsonyi vásár meg a kürtős Pesten a Bazilikánál?És a lángosba egy Békásmegyeri kétszobás 45 négyzetméteres panelt beszámítanak-e?Vagy hogy miért vsn két juk a 3,14 -án?
Képzeld el a kövi jérdésem az lesz hogy hány éves koruktól kezdtek el szexi fehérneműket és tsngákat hordani , teli bugyi helyett?Mert érdekel.Volt egyszer egy riport hogy nem egészséges bizonyos kor alatt tangát hordani.Fszság mi?Putin meg agresszir, Trump fegyverkereskedő meg köztörvényes.Magyar Pepe meg messiás, a nők védelmezője?
Mivan? Utolsó hozzászólásod már végkép nem értettem.
Amúgy voltam 2 pasival. Az akkori partnerem beszélt rá. Nem volt egy emlékezetes dolog a szónak abban az értelmében, hogy szexuálisan többet adott volna, sőt...
Elárulom, hogy nem én akartam. 24 voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!