Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kilencedikes korotokban nem zavart, hogy a fiúk a melleteket nézték?
Figyelt kérdés
Ma az egyik lány osztálytársam formás cicijét néztem, és közben kilátszott a melltartójának egy része is. Nagyon szexi volt, nem birtam róla levenni a szemem. Titeket ez zavart volna?máj. 2. 17:58
2/19 A kérdező kommentje:
Az jooo. Biztos szép lehetsz.
máj. 2. 18:05
4/19 anonim válasza:
Nézni szabad,feltűnően bámulni viszont tilos.
5/19 A kérdező kommentje:
Akkor én megszegtem a szabályt. Ott helyben le tudtam volna teperni, olyan szexi volt.
máj. 2. 18:10
7/19 anonim válasza:
Sose hisztiztem ezen. Azért tettem ki a melleimet hogy lássák.
De amikor koliban bő pizsi póló volt rajtam és előre dőlve mindent látott a srác mert fölöttem állt....ott azért kicsit zavarba jöttem xD
Spagetti pánt, jó nyitott, gyakorlatilag teljesen elállt a testemtől
8/19 anonim válasza:
Tetszik vagy nem tetszik, ez van. Úgyis megnézik
10/19 anonim válasza:
Már 8 évesen is néztek, mert én voltam az egyetlen kislány, akinek volt.
De nem azzal a nyálcsorgatós karakterrel. Később se, mikor már a fiúk is érni kezdtek.
Rengeteget gúnyoltak miatta, és nem szép emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!