Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kilencedikes lány azt mondta, hogy volt egy fiú szobájában, akkor ott szex is lehetett?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány az osztályomban. Nagyon jól néz ki; szép, nagy, feszes mellek, jó alak, és szép arc. Én úgy tudom, hogy nincs barátja. Viszont már többször is mondta, hogy ő már volt az egyik fiú (aki közös ismerősünk) szobájában. Ő és az a fiú nem rokonok, nem tudom, hogy honnan ismerik egymást. Szerintetek szexelhettek, amikor ott volt nála?
F
ápr. 30. 16:35
2/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen viszonyban vannak, meg hogy milyen személyiségek.
3/16 A kérdező kommentje:
A fiú egy tipikus városba járós, akinek sok ismerőse van. A lány pedig szépen öltözött, aki nem mutogatja magát, viszont a teste nagyon jó, és maga a személyisége is kedves.
ápr. 30. 16:44
6/16 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, ő nem az a mutogatós ku*va típus. Legyetek szívesek komolyan válaszolni, mert én valamilyen szinten kötődök a lányhoz.
ápr. 30. 17:48
7/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy ennyi alapján nem lehet. Én azért is írtam, hogy a személyiségüktől is függ, meg hogy milyen viszonyban vannak.
8/16 A kérdező kommentje:
Igen, így tényleg nehéz. De belegondolva, hogy elmegy a fiú házába, és ott van, bármi lehetett. De amúgy meg én nem nézném ki a lányból, hogy szexelt volna. Ha meg igen, akkor az a fiú nagyon szerencsés volt, mert a lány olyan jól néz ki, és tényleg az alakja is olyan jó (hát még a melle), hogy ha rá gondolok, majd szét robban a farkam. 😅
ápr. 30. 18:04
10/16 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Gondolom, nem vagy olyan viszonyban a lánnyal, hogy kipuhatold.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!