Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy kilencedikes lány azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kilencedikes lány azt mondta, hogy volt egy fiú szobájában, akkor ott szex is lehetett?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szép lány az osztályomban. Nagyon jól néz ki; szép, nagy, feszes mellek, jó alak, és szép arc. Én úgy tudom, hogy nincs barátja. Viszont már többször is mondta, hogy ő már volt az egyik fiú (aki közös ismerősünk) szobájában. Ő és az a fiú nem rokonok, nem tudom, hogy honnan ismerik egymást. Szerintetek szexelhettek, amikor ott volt nála?

F

ápr. 30. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy letérdelt, és jól tele lőtték a száját.
ápr. 30. 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Passz, ennyiből nem lehet tudni, de ha a pasi átjárkál hozzá és a csaj csípi akkor csak idő kérdése, hogy összejöjjenek és legyen 😂
ápr. 30. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:
És biztos hogy akkor már le is nyelte neki
ápr. 30. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondolom ez nem okozna problémát, ha te ezek után csak a 2.lennél a sorban, aki megtölti a csajt?

Az más kérdés, hogy neked lenne-e esélyed nála. Azon gondolkodj, hogy te szóba jöhetnél vagy kevés lennél neki. Utána jön az, hogy harcolj a konkurenciával a csajért.

máj. 2. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a lány "dicsekszik", hogy többször volt a fiú szobájában, akkor valószínűleg történhetett is valami.
máj. 3. 07:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy mennyi időt töltött ott?!
aug. 29. 04:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!