Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nem vágyakozni a jóképű férfiak után?
Kicsit racionálisnak lenni.
Nagyjából belőni egy paramétert, ami kedvedre való. Nekem nagyjából az a kritérium, hogy magasabb legyen nálam. Legyen szép fogsora,legyen ápolt.
Innentől kezdve gyakorlatilag mindegy, hogy 80 kiló, vagy 110, hogy sok a haja, vagy kevesebb, amennyiben szimpatikus,és gyors észjárású.
Ha humora is van az én emberem.
A felszínesség nem fog semmi jóra vezetni. Most mutogatni, vagy dicsekedni akarsz egy pasival, vagy jól érezni magad?
Hát igen elég sokan nem bírják megállni a vágyakozást. Engem folyton zaklatnak a lányok(sőt már meleg férfire is volt példa).
20F
"Most mutogatni, vagy dicsekedni akarsz egy pasival, vagy jól érezni magad?"
Ezt úgy írod, mintha a jóképű féfiak lelki fertők lennének.
Lehet, hogy én vagyok nagyon szerencsés, de elképesztően tökéletes urakkal vagyok körülvéve. Nem tudom nem elképzelni magam az iszonyatosan jól kinéző férfiakkal, összhangban van a szemem a... szóval egy egészen másik testrészemmel.
Én szeretnék más jellegű férfiakat szeretni, mert náluk talán lenne esélyem, csak sajnos eddig nem jöttem ra, hogy hogyan legyek racionálisabb a gyakorlatban.
Az agyam tudja mi lenne a nyerő de a szívem leszarja.
Neked nem a szíved, hanem.a szemed szarja le. Nem ugyanaz.
De egyébként csináld, ahogy jól esik. Ha kitartó vagy és átgyalogolsz egy csomó felső középkategóriás pasin akik lehet irtó klasszak lennének veled, hozzád, és jutalmul megnyered az Alfát.
Te érzed mennyire akarod, mennyi időd van válogatni.
Amúgy a te külsőddel mi újság? Reális az elvárásod?
"Neked nem a szíved, hanem.a szemed szarja le. Nem ugyanaz"
Ez baromság. Én nem akarom szeretni ezeket az embereket.
A kevésbé szerencsés genetikájúakat és hátterűeket akarom, de fogalmam sincs hogyan kell úgy szeretni őket, ahogy azokat szeretem akiket most.
Ehhez kérnék valami kézzelfogható, gyakorlati segítséget.
Ha gyönyörű volnék akkor természetesen ez nem jelentene gondot, mert sok emberhez elég jó lennék, de sajnos ez nem így van. Ezért akarom megváltoztatni az ízlésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!