Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk kinos a merevedes kollégi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk kinos a merevedes kollégiumba szóba társ vagy közös zuhanyzoba más előtt? Történt veled hogy fel állt más fiu előtt vagy más fiúnak előtted?

Figyelt kérdés
Mit tettél? Próbáltad takarni? Szegyelted nagyon?

ma 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem kínos, de ne csak a kollégiumban merevedjél, járj be az órákra is, mert a helyesírásod kritikán aluli.
ma 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Egy kollégiumban élve nem sokáig marad szégyellős az ember, majd meglátod. :D
ma 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor, nagyon szégyenlős voltam
ma 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem kínos, de a közös zuhanyzóban nem fog felállni - hacsak nem vagy búza. Ha viszont az vagy akkor elég hamar céltáblára fogsz kerülni.
ma 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Elofordult atoltozeskor a szobában, nem szégyelltem, egy idő után tök természetes volt
ma 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Megesik. A lényeg, hogy ne mutogasd azért.
ma 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Szobatársam egyáltalán nem szégyelli: minden reggel dudorodó boxerben mászkál a szobában és megy a folyosó végére a tusolóba.

Volt hogy itt aludt a barátnője, megegyeztünk hogy aznap éjjel szomszéd szobában alszom, ők a hangokból ítélve végigdu@ták az éjszakát, reggel megyek át, kitakarózva meztelenül aludt teljesen kemény meredező farokkal, a csaj is mosolygott rajta.

Én szégyellősebb vagyok, ha feláll akkor takarom.

ma 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!