Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg kiment a nagyobb mell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiment a nagyobb mell a “divatból”?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de nagyobb mellem van. Nem lóg, feszes…de azt tapasztalom, hogy a férfiak mostanában a kis mellekért vannak oda, a nagyobbat pedig nem tartják vonzónak (itt is többségében ezt olvasom). Ez az én önbizalmamat eléggé letöri. Kisebbre műttetni nem fogom. Volt egy eléggé traumatikus “élményem”, amikor a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”. Borzalmas volt. Most nem azt akarom hallani, hogy de, a nagyobb mellért is lehet rajongani… De azóta nem merek levetkőzni, barátom sincs most. Én magam is szebbnek tartom a kicsit. De mégis, miért változott meg ennyire a férfiak véleménye erről?

jún. 4. 08:05
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
A nagy cicik sose mentek ki és nem is fognak kimenni a divatból. A mellnagyobbítás is nemhiába a mai napig a leggyakrabban választott szépészeti műtét.
júl. 1. 13:22
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, a szép nagy mell soha nem veszik ki.
júl. 1. 13:45
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
A nagy mell az mindig jó.
aug. 8. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!