Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kiment a nagyobb mell a “divatból”?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de nagyobb mellem van. Nem lóg, feszes…de azt tapasztalom, hogy a férfiak mostanában a kis mellekért vannak oda, a nagyobbat pedig nem tartják vonzónak (itt is többségében ezt olvasom). Ez az én önbizalmamat eléggé letöri. Kisebbre műttetni nem fogom. Volt egy eléggé traumatikus “élményem”, amikor a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”. Borzalmas volt. Most nem azt akarom hallani, hogy de, a nagyobb mellért is lehet rajongani… De azóta nem merek levetkőzni, barátom sincs most. Én magam is szebbnek tartom a kicsit. De mégis, miért változott meg ennyire a férfiak véleménye erről?
Hihetetlen milyen alacsonyan van a szellemi szint, ahogy minden kamut be lehet nyelni, és az átlátszó motivációt sem tudjátok felismerni :D
jún. 5. 08:11
43/53 anonim válasza:
Biztos hogy nem és nem is fog. :))
jún. 6. 21:23
44/53 Suetonius válasza:
Ha ki is ment, hál'Iszennek a feleségemnek nem szóltak erről ;)
jún. 13. 13:21
45/53 anonim válasza:
Én férfiként kifejezetten a nagyobbat szeretem. Nem tudnék megmaradni, kis mellű nő mellett, mindig vágynék a nagyobbra. (nem a túl nagyot, a C, D és E kosaras a jók, ha éppen átmegy F kosárba még az is belefér)
Amúgy az is játszhat, hogy az egyik férfinek a mellek a fontosak, a másiknak inkább a nő feneke…
jún. 14. 14:42
46/53 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon változott meg a pasik véleménye,igénye!
Legalábbis szingli pasiként én is inkább a nagyobb cicikért őrülök meg,imádom "őket" hosszasan kényeztetni,izgatni...
De csakis ha természetesek,ami az sem baj,ha lógósabb,sőt...
Főleg ha teltebb,érettebb a "tulajdonosa" !
Hát ez nekem a csúcs.
Ha van ilyen nő,aki esetleg hasonló,s imádja,ha a pasi a melleit,bimbóit is kényezteti,akkor nyugodtan írhat nekem privátot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!