Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kiment a nagyobb mell a “divatból”?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de nagyobb mellem van. Nem lóg, feszes…de azt tapasztalom, hogy a férfiak mostanában a kis mellekért vannak oda, a nagyobbat pedig nem tartják vonzónak (itt is többségében ezt olvasom). Ez az én önbizalmamat eléggé letöri. Kisebbre műttetni nem fogom. Volt egy eléggé traumatikus “élményem”, amikor a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”. Borzalmas volt. Most nem azt akarom hallani, hogy de, a nagyobb mellért is lehet rajongani… De azóta nem merek levetkőzni, barátom sincs most. Én magam is szebbnek tartom a kicsit. De mégis, miért változott meg ennyire a férfiak véleménye erről?
Ha valaki önbizalomhiányos a kis melle miatt, többnyire olyanok fognak neki válaszolni, akiknek ez bejön, és szerintem többen írnak ki kérdést a kis mellük miatt, mint a nagy miatt. Megnyugtathatlak, a nagy mellet, főleg vékony testen nagyon jó érzés magamon érezni. Aki meg beszól a barátnője mellére, az megérdemelne egyet s mást.
jún. 4. 08:11
2/53 anonim válasza:
Fiatalabb koromban a kicsi jött be. Most màr mindkettő típus tetszik. Amúgy àtlag férfi nem vàlogat.
jún. 4. 08:12
3/53 anonim válasza:
Egyéni ízlés dolga, hogy kinek mekkora tetszik.
jún. 4. 08:14
4/53 anonim válasza:
Minden női mell gyönyörű! A mérer meg a válogatós pasiké. Hidd el kedves kérdező. Hogy az én világomban, vagy is kezemben jó helye lenne a melleidnek! :)-
jún. 4. 08:15
5/53 anonim válasza:
Semmi bajom a nagy cicikkel, de ismerkedésnél nem ez a fő szempontom! F.
jún. 4. 08:16
6/53 anonim válasza:
A pasik nagy részének a nagy mellek jönnek be. De azzal elégedettek, ami adatik nekik.
jún. 4. 08:39
7/53 anonim válasza:
Őszintén sajnálom a negatív élményed! Nekem pont az ilyen nők tetszenek a legjobban, akik vékonyak és szép nagy feszes cickóik vannak! Komolyan mondom, hogy szinte így látatlanba is belédszerettem! 😍
Szóval semmi, de semmi okod szégyellősködni, Te kis butus! 🙂
Egyébként a kis mellű nők is kifejezetten irígylik általában azt, akinek méretes van. Hidd el, sok lány cserélne Veled!
Ha nincs pasid, nyugodtan írj! Szívesen visszahoznám az önbizalmadat...! 😉
jún. 4. 08:43
8/53 anonim válasza:
Valóban megy ki a divatból. Sokan az implantátumot is kiszedetik amit még a divat idején tettek be. Vagy kisebbre cserélik.
Ennek ellenére vannak férfiak akiknek divat ide vagy oda mindig is tetszeni fog.
Személy szerint nekem mindig a kis mell tetszett, akkor is amikor a nagy volt divatban. Furán is éreztem magam emiatt. Minden haver amikor egy nagy mellű nő arra jött odavolt, engem pedig nem érdekelt. :)
jún. 4. 08:46
9/53 anonim válasza:
7es mekkora egy csöves simp. Emiatt tartunk ott ahol. Remélem életedben nem làtsz nőt te àllat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!