Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kiment a nagyobb mell a “divatból”?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de nagyobb mellem van. Nem lóg, feszes…de azt tapasztalom, hogy a férfiak mostanában a kis mellekért vannak oda, a nagyobbat pedig nem tartják vonzónak (itt is többségében ezt olvasom). Ez az én önbizalmamat eléggé letöri. Kisebbre műttetni nem fogom. Volt egy eléggé traumatikus “élményem”, amikor a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”. Borzalmas volt. Most nem azt akarom hallani, hogy de, a nagyobb mellért is lehet rajongani… De azóta nem merek levetkőzni, barátom sincs most. Én magam is szebbnek tartom a kicsit. De mégis, miért változott meg ennyire a férfiak véleménye erről?
Mennyi idióta pasi, istenem, nézd, ha megismerlek, és én olyan mellel ismerlek meg amilyennel, akkor úgy tetszel, ahogy vagy, ez olyan tuskóság, mert egy pasi tulajdonságait is lehet ellentétbe állítani ... Ne foglalkozz a kisgyerekekkel!
jún. 4. 10:55
22/53 anonim válasza:
"a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”." Jó, én eddig a hazugságig olvastam a mesédet. Annyira vagy nő, mint amennyire én.
jún. 4. 11:08
23/53 anonim válasza:
#22 Nagyon egyetertek !
jún. 4. 11:10
24/53 anonim válasza:
Nem tudom ki és hogyan vélekedik erről az elmebeteg gyagya divatról... Nekem pl és nagyon-nagyon sok férfitársamnak bizony a szép nagy mell az igazi. Ha tőgyek, lógnak... Az se baj. Legyen szép nagy mell és annyi
jún. 4. 11:29
25/53 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kell lehazugozni. Tényleg megtörtént, hogy a barátom szex közben, konkrétan amikor “elment”, csukott szemmel, felettem, ezt mondta. Azt tudom, hogy előttem kis mellű barátnői voltak.
Amit meg írtatok privátban, hogy az összkép, meg a személyiség számít egy párkapcsolatban. Ezzel egyetértek…de azért én úgy gondolom, hogy vannak befolyásolhatatlan dolgok, pl hogy mi izgató. Én ha kopik a szerelem, vagy a rajongás, akkor azért egy fétis szerű valami beindíthatja a vágyakat. Nálam is van olyan dolog, ami azonnal felizgat ha meglátom, és ez független attól, hogy szerelmes vagyok-e a barátomba vagy nincs senkim. Én most úgy gondolom, hogy fontos, hogy olyan férfi legyen velem, akinek külsőleg is én vagyok a zsánere. Máskülönben előbb-utóbb ki fog jönni a vágyakozása, amiről nem tehet.
jún. 4. 11:53
26/53 anonim válasza:
Mekkora egy kamu, ki nyog olyat szex kozben hogy kicsi cici
jún. 4. 12:11
27/53 A kérdező kommentje:
Basszus, nagyon gáz, hogy attól, hogy te nem tennéd ezt, nem tudod elképzelni, hogy egy másik ember meg igen.
jún. 4. 12:16
28/53 anonim válasza:
#27 Pistike, verd egyebre !
jún. 4. 12:18
29/53 anonim válasza:
Egyrészt kamu kérdés. Másrészt nincs olyan, hogy a férfiak ezért vagy azért vannak oda. Van akinek ez, van akinek az tetszik.
jún. 4. 12:43
30/53 A kérdező kommentje:
Ugyanaz írogatja ki, hogy kamu kérdés? Megmondanátok miért az? Hihetetlen az, hogy a volt barátom mit mondott? Vagy az hihetetlen, hogy nem vagyok oda a melleimért? Vagy az hihetetlen, hogy szeretném tudni, tényleg olyan nagy arányban szeretik a férfiak a kicsit, mint a nagyot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!