Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg kiment a nagyobb mell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiment a nagyobb mell a “divatból”?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de nagyobb mellem van. Nem lóg, feszes…de azt tapasztalom, hogy a férfiak mostanában a kis mellekért vannak oda, a nagyobbat pedig nem tartják vonzónak (itt is többségében ezt olvasom). Ez az én önbizalmamat eléggé letöri. Kisebbre műttetni nem fogom. Volt egy eléggé traumatikus “élményem”, amikor a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”. Borzalmas volt. Most nem azt akarom hallani, hogy de, a nagyobb mellért is lehet rajongani… De azóta nem merek levetkőzni, barátom sincs most. Én magam is szebbnek tartom a kicsit. De mégis, miért változott meg ennyire a férfiak véleménye erről?

jún. 4. 08:05
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Ha formás akkor mindegy mekkora.

Létezik olyan mell ami nem jön be. Kicsiben is, nagyban is.

jún. 4. 12:55
 32/53 anonim ***** válasza:
39%

A kisebbek nem ereszkednek annyira, feszesebbek stb.

A nagyoknál nem hiszem hogy sokáig lennének feszesek kemények. De fontosabb az alak, állag, illetve a bimbik, udvar milyensége.

Kinek vannak befelé forduló bimbijei, duzzadt sima udvarral?

Szívesen véleményezek.

jún. 4. 13:00
 33/53 anonim ***** válasza:

"Én ha kopik a szerelem, vagy a rajongás, akkor azért egy fétis szerű valami beindíthatja a vágyakat."

Ezt mondjuk tökre adom. 👍

jún. 4. 13:22
 34/53 anonim ***** válasza:
64%

Sose volt ez divatban.

VAn akinek az tetszik és van akinek a kisebb.

jún. 4. 14:13
 35/53 anonim ***** válasza:
17%

A nagy mell a legjobb...

Senki nem szereti a pattanas meretueket, ugyanakkor nem szegyenitjuk meg a csajokat emiatt.

A kismellu nok onbizalomhianyosak, igy probaljuk tuningolni oket. De ez attol nem igaz.

Ez ugyanaz, mint a ffiaknal a kis farokmeret.

Egy normalis no sem fogja bantani a ffit emiatt, elfogadja es beletorodik.

De attol a nagyobbat preferalja.

jún. 4. 14:18
 36/53 anonim ***** válasza:
77%
Nem ment ki a divatból.
jún. 4. 14:44
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagy mellem van, E kosaras, és bár nem teljesen feszes, mégis odavannak érte a férfiak. Szóval emiatt ne aggódj.
jún. 4. 15:23
 38/53 anonim ***** válasza:
73%

#7-es,fogj egy ásót,menj ki a kertbe vele és ásd el magad,te férfiak szégyene,te nyálcsorgató lúzer.

Kérdező,ne nagyon aggódj ezen a problémán mert bár mindenkinek ugyan nem tetszhetsz de az biztos hogy a férfiak kb 70 százaléka odavan a nagy mellekért szóval elég jó esélyekkel indulsz a párkeresésnél.

jún. 4. 15:50
 39/53 anonim ***** válasza:
72%
Sosem megy ki a divatból. Akik itt írjak azok a lúzerek akiknek már bármi jolenne.
jún. 4. 18:53
 40/53 anonim ***** válasza:
87%

Volt egy eléggé traumatikus “élményem”, amikor a legutóbbi barátom szex közben csukott szemmel nyögte a végén, hogy “kicsi cicik”. Borzalmas volt.

Köszönjük Pistike

Ez melyik black mirror epizód?

jún. 4. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!