Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas, gyerekes férfiként nem kívánsz más nőt? Pl. kolléganőt, aki nagyon tetszik?
"Férfi ember lehet boldog, csak az aszszony meg ne tudja..."
"A nő is lehet boldog, csak
a férfi meg ne tudja..."
Ugye ez már nem tetszene a férfiaknak akiknek mindent szabad, mert ez csak szex.
Ha a nő elmegy buliba egy idegennel lefekszik érzelmek nélkül, az is csak szex.
Ezen latszik hogy az ember egy ket labon jaro allat
A tarsadalom ra erolteti a hazassagot
De az osztonok tovabb mukodnek, egyszeru biologia
"Ha a nő elmegy buliba egy idegennel lefekszik érzelmek nélkül, az is csak szex."
Igen, mert pont a nők reklámozzák állandóan, hogy szerelem meg érzelem kell a szexhez...
"Ezen latszik hogy az ember egy ket labon jaro allat
A tarsadalom ra erolteti a hazassagot"
Pontosan, ez így van. Csak a sok erkölcsi norma kicsit elrugaszkodott a valódi érzelmektől.
"Csak a sok erkölcsi norma kicsit elrugaszkodott a valódi érzelmektől."
Valódi érzelmek alatt mit értesz? Hogy máshoz is vonzódik a párján kívül?
Ezzel nem akarom megbántani pl a hűtleneket, vagy lenézni, de sok éve nagyon bántott a megcsalás téma. Igyekszem feldolgozni az érzéseimet hogy ne legyek depressziós attól a tudattól, hogy hozzám se biztos hogy hűséges lesz.
Sok ember akik nagyon normálisnak tűnnek, normálisabbnak mint én, kiderült róluk hogy hűtlenek, vagy egyéb átverések voltak. Akikről sosem hinné az ember.
Ez fáj legjobban, azt mondják aki szereti a párját meg jó ember állítólag köztük is van aki előbb utóbb képes a hűtlenségre.
Sajnos nem olyan egyszerű hogy ne rossz emberrel jöjjek össze, hanem jóindulatúval mert közülük mind mindig hűséges. Ismertem én jóindulatúakat, nagyon jófejeket, felnéztem rájuk, aztán kiderült hogy ők is csaltak.
Azt meg hagyjuk hogy biztos rossz volt a kapcsolat. Sajnos jó kapcsolatban is előfordul, nagyon sokan mondták ezt, házassági szakértők is akikhez sok ezer hűtlen ment segítségért.
Számomra az az erkölcs hogy erős a lelki ismeretem és nem verek át senkit, idegeneket sem, mert az tiszteletlenség. Főleg nem akarom azt a nőt átverni aki a párom, vagy lehet hogy az lesz majd.
Annak ellenére hogy nyitott kapcsolat vonz és érzelmileg is tudok vonzódni (nem szerelem) több emberhez, mert lelkis vagyok, mély érzelmi világgal. Mégsem akarok senkit megcsalni. Pedig közepesen szexmániás voltam sok éven át, ma már csillapodott, napi kb 6 8 orgazmus kellett, volt mikor csak kettő. Férfiként ez sok, ezek ellenére is korrektül ismerkedtem és nem csaptam be azért hogy lefeküdjön velem.
Inkább élek szex nélkül minthogy átverjek valakit, mert büszkén akarok tükörbe nézni. Mivel lelkis vagyok, engem nagyon iritálna ha szélhámoskodnom kéne ahhoz hogy élvezkedjek.
Nem méltó a jellememhez, ennél jobb embernek tartom magam.
"Ugye a szájra puszi és tapizás is megcsalásnak számít? Azt mondod 21 év alatt ez sem fordult elő?"
Nem fordult elő a 21 év alatt. Viszont számomra a megcsalás, az a szex. Nyilván nem örülnék, ha csókolózna valakivel a párom, de ha ott megálljt tud magának parancsolni, az még akkor bocsánatos bűn.
Nekem nem bocsánatos, mert ha csókolózik azzal azt fogom hinni hogy nem vagyok elég fontos neki, nem szeret eléggé. Hiszen ezzel tönkre cseszné a kapcsolatunkat. Én nem tudnám ezt eltűrni, elterjedne a híre rib.ncnak tartanák, engem meg szánalmasnak. Rajtam röhögne a világ hogy a nőm nem tisztel, nincs tekintélyem előtte.
Ha komolyan tisztel nem aláz így meg és saját magát is.
Egy csók nekem nagyon rossz érzés lenne, évtizedekig fáj az embernek.
Ha neki egy perc csók annyit ér hogy nekem sok évnyi szenvedést és félelmet okoz, akkor nem akarok a párja lenni.
Onnantól félhetnék hogy volt e több is bárkivel, vagy lesz e szex előbb utóbb.
Mert ha neki a csók belefér akkor mi lesz ha egyik csóknál úgy felizgul hogy egy idő után már nem lesz elég és szexet is akar majd?
Ha így beletapos az érzéseimbe akkor mi a francért akarjak vele lenni?
Aztán nem merem majd elengedni munkahelyi buliba meg sehova? Kísérgessem mint egy kutyát? Mert ha nem vagyok ott csókolózgat? Az ilyen emberek miatt rettegtem tizenévig a komoly kapcsolatoktól.
Igenis nagyon fontos a csók is. A kapcsolat onnantól be van mocskolva.
Ha eléggé szeret akkor a lelki ismerete miért nem fogta vissza őt?
27
Egyrészt az érdekelt hogy nem csak házasság alatt, de az egész párkapcsolat ideje alatt sem volt semmi megcsalás, csók se? Nekem jól esik ha ilyen emberekről hallok, akik a kapcsolat legelejétől hűségesek a végéig.
Ha egy nő szerint a csók nem megcsalás, attól félnék hogy ha nem vagyok ott csókolózgatni fog, hiszen az szerinte úgysem megcsalás. Emiatt talán nem lesz akkora bűntudata ami vissza tartsa. (Tudom hogy nem biztos hogy fog csókolózni.) Ezért szimpatikusabbak akik szerint a csók, tapi is megcsalás és komolyan veszik.
Nekem a csók megcsalás és nagyon rosszul esne, ki tudja hány évig szenvednék és ha ezt nem tudja tiszteletben tartani és komolyan venni akkor ne legyen a párom.
Én elvárom hogy közölje velem a kapcsolat elején az ilyesmit.
Minden ami nincs előre megbeszélve az szemétség pl ha a seggét engedi fogdosni...
Erősen kiforgattátok, amit írtam, én részemről itt lezártam a dolgot.
Ne legyetek már gyerekek. 30-40 évig tart egy házasság, jó esetben. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ez alatt tart a nagy lángolás, a kémia?
Igen, a párom megkívánt másokat, ebben egészen biztos vagyok, és én is.
Lefeküdtem mással? Nem. Csókolóztam mással? Nem.
Attól függetlenül, ha megtudnám, hogy valakivel eljutott egy csókig, akkor nem dobnám ki a gyermekeim apját, nagy sértődöttségemben. Magamat is jó alaposan megszivatnám, egy egész közös életet felrúgnék ezzel. Nem mondtam, hogy jól esne, és azt sem mondtam, hogy nekem ez természetes.
Gondolom 16 évesen írogattok ide, azt gondolván, hogy a szerelem az örökké tart, és ha a másik már csak gondol valakire, akkor már azonnal válni kell. A ti életetek, ti tudjátok. Én azért végiggondolnám, hogy mi történt, miért történt, hogy történt. Nekem elváltak a szüleim, és tudom, hogy ez a dolog nem csak két emberre tartozik, hanem az egész családra, szóval nem lennék olyan önző, hogy gondolkodás nélkül váljak a férjemtől. Ha nem lenne gyerek, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!