Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ütleti úton vagyok egy kolleganőmmel, aki nagyon tetszik mit tegyek?
Ezt talán vele beszéld meg
Mi honnan tudjuk?
Miért pontoztok le? Tök egyértelmű hogy ő is szeretné ha lenne valami, azért tette fel a kérdést, hogy megerősítést kapjon.
A helyében én belemennék. Lefogadom az erkölcscsősz lepontozóim is, csak osztják itt a pirospacsikat mint akik templomba járnak minden vasárnap.
Attól mert nem értünk egyet nem hiszem hogy a válaszom “nem hasznos”.
Ne hogy ki hagyd!!!Elképzelel mit csinálnál vele!!!Gondolom elég nedves leszel olyankor??
31(N
Én nem lennék képes megtenni, ha lenne párom, pláne nem egy CSALÁDOS emberrel.
De ez nem az én dolgom.
Undorítóak itt egyesek :)
elvárják sokan az igaz szerelmet és sokszor ők azok aki félrelépnek..pff szánalmas
tisztelet a kivételnek.
Azt nem írtad, hogy neked barátnőd van, vagy hetero kapcsolatban vagy, bár mondjuk a végkimenetel szempontjából majdnem mindegy.
A munkahelyi kapcsolat szerintem eleg zűrös, én nem mennék bele, ha nem lenne párom, akkor sem. Az meg a masik, hogy szerintem te sem örülnél, ha a párod félrelépne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!