Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogtam az egyetlen tág kínai lányt?
"ha magyarul beszél az is lehet van benne magyar vér, és ezert tág"
Szerinted, csak azert tag valaki, mert feher? Attol, hogy azsiai nem jelenti azt, hogy szukebb mint minden mas rassz. A te logikad szerint akkor a neger szuz nok tagabbak, mint egy europai nem szuz lany, csak amiatt mert ott a pasiknak nagyobb van...
22-es volt olyan lany akinek kifejezetten vastag volt es alig ment be. Azok inkabb kisebb vekonyabb alkatu lanyok voltak, de teny h olyan is volt utobbi idoben ahol kicsinek ereztem. A vastagsaga meg mindig atlagos, nem egy ceruza, hosszra kisebb.
21 marpedig valoban tagabbak genetikailag alapbol az afrikai nok, evolucios okok miatt. Ha nem igy lenne akkor nem lenne az afrikai penisz atlag olyan nagy
Most rákerestem a googleba, mekkora az átlag kínai péniszméret. 8,5 centit írt. Mostmár értem minek nekik az a rengeteg segédeszköz. 😄
A lényeg annyi hogy azért mert kinában kisebb a pénisz átlag hosszúsága, attól még azok a nők se egyformák. Úgy mint a magyar nők se. És az nem azért van mert ott 8,5 centi az átlag méret. Milyen vastag vagy?
Túl tocsogós sem jó...
Hidd el, egy viszonylag szűkebb nőt sem érzel annyira,ha túl nedves.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!