Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogtam az egyetlen tág kínai lányt?
Te legalább kifogtál egy kínai lányt! Ez is már fél siker! Nekem is régóta vágyam, mert nagyon tetszenek! :)
A méretekről csak annyit, hogy mindenhol vannak kisebbek/nagyobbak az átlagnál! Pl. láttam már fekete hapsit is kis cerkával, meg fiatal kínai srácot nagy (lógva 13-14 centis) húsfarokkal. Nyilván a vaginák sem egyformák! Függetlenül a nemzetiségtől/rasztól...
Tudod, a hüvely mérete változik. Sikerült rendesen felizgatni, akkor így indulnak a dolgok.
Annyira viszont nem volt jó neki, hogy össze is szűküljön.
lehet már kitágitották az europaiak. de igen a kinaik hozza kell legyenek szokva a kisfarokhoz, mert ott kicsi a többségnek.
ha magyarul beszél az is lehet van benne magyar vér, és ezert tág.
hány cm magas? az is lehet a probléma, hogy magas. alacsonyat keress ne magasat
a másik pedig, nem számit egy lánynak hogy nagy legyen. :D az csak jó érzés ha kitölti a bejáratot, de ennyi. ettől elélvezni nem fognak. kivül kell izgatni és ugy éveznek el tehát a behatolás nem szükséges
vibrátorral is lehet miközben benne vagy ;)
Nincs olyan hogy kitágítanak valakit ne írj hülyeségeket. A szüléstől max de szextől nem
Ott is biztos van átlag feletti pénisz, átlag feletti hüvely is előfordulhat. Vagy csak az extra nedvesség miatt gondolod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!