Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs magyarországon kínai prosti?
Én se értem, pedig nagyon kipróbálnék egyet.
Igazából kapcsolatban is benne lennék kínai csajjal, de valahogy nem nyitottak az ismerkedésre.
Elég zárkózott lányok, nem nagyon lehetnek oda a magyar fiúkért sajnos. Pedig azt hinné az ember, hogy jó esélyünk van a kínai pasikkal szemben, már csak a sokkal nagyobb farkunk miatt is, de úgy látszik ezek a csajok a kicsit szeretik és nem kíváncsiak a mienkre.
2. Na te lúzer már megint a farkad méregetése.
Ésszel nem próbálozol , talán mert nincs.
Én nem azért mennék amúgy.Meg vagyok elégedve a mérettel tudom nem nekem címezted.
Hanem azért mert "más"
Ugyanígy egy négerhez is elmennék.Vagy Kóreai Vietnámi stb.
De csak egyszer semmi több.
Bakancslista.
Ennyi.
#3 Húha! Úgy tűnik, a lelkedbe gázoltam! Kínai hapsi vagy? Vagy pusztán csak kicsi a cerkád...? 🤣
Te beszélsz itt észről? Hisz még írni sem tudsz rendesen!
Csak "PRÓBÁLOZOL"... 🤣🤣🤣
Kár volt ideböfögnöd ezt a kommentet, csak leégetted magad vele! Nekem legalább a farkam nagy! Bekaphatod...! 😆
A prostitúció nagyon kemény munka.
Szerinted dugni, kedvesnek lenni egy olyan emberrel, akit egy kicsit se kívánsz, nem munka?
Azt értem persze.
De ha sok Magyar és egyéb nő ezt teszi akkor Kinai vagy Thai
miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!