Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, egy 95 kilós nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy 95 kilós nő mennyire kövér számotokra?

Figyelt kérdés
165-170 cm magassághoz.
2024. máj. 28. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
Szerintem, élj úgy ahogy te szeretnél, és neked jó, biztos van olyan akinek jó leszel, mással meg nem kell foglalkozni.
2024. aug. 17. 14:20
 52/77 anonim ***** válasza:

Megkaptad a véleményeket többektől. Nyilván, nem olyanokat, amiket reméltél.

Elhárítottad magadtól, hogy te nem érzed magadat túlsúlyosnak.

Választ kaptál rá, hogy ez bizony az.

Ha neked szembenézni a problémával "okítás", akkor ne írj ki kérdést. Vagy tedd hozzá, hogy csak megerősítő visszajelzéseket vársz, nem pedig valódi véleményeket.

2024. aug. 17. 18:38
 53/77 A kérdező kommentje:
52# Hát nem tudom milyen “szűrő” van a fejedben, ami teljesen kizárja a lényeges információkat, de hogy mire reagáltál a kommentemmel kapcsolatban, nem sikerült megfejteni.
2024. aug. 18. 07:54
 54/77 anonim ***** válasza:

Pedig kifejtettem. De elengedem a dolgot - nem vagy kövér, érezd magadat így egészségesnek.

Könnyebb a normákat magunkhoz igazítani, mint magunkat a normákhoz. Csak nehogy a kisujjunkat is meg kelljen mozdítani.

2024. aug. 18. 08:12
 55/77 A kérdező kommentje:
54# Dehogynem vagyok kövér, ezért vagyok deficitben. Neked van a szövegértelmezéssel problémád. Én csak annyit írtam, hogy már nem érzem magamat kifejezetten dagadtnak.
2024. aug. 18. 08:54
 56/77 anonim ***** válasza:

"Dehogynem vagyok kövér [...] Én csak annyit írtam, hogy már nem érzem magamat kifejezetten dagadtnak."

Hiába finomítod már utólag egy betoldással. Te egészen pontosan így írtad:

"nem érzem magamat dagadtnak"

Szerencsére, ez az előnye az internetes kommunikációnak, az élő beszélgetésben simán meg lehet játszani az ilyesmi trükköket, az interneten azonban megmarad, és visszaolvasható.

Orvosi értelemben egyébként ezzel a magassággal 35-40 kg(!) túlsúlyod van. Az nagyon sok. Másfél-kétszer akkora a testsúlyod, mint ami az egészséges lenne.

2024. aug. 18. 21:13
 57/77 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ezt írtam, és? Neked vannak gondjaid az értelmezéssel.
2024. aug. 19. 08:59
 58/77 anonim ***** válasza:

Ja ne lovagoljunk a szavakon.

95 kiló az bizony elhizottság ehez a magassághoz. (A túlsuly az kb:80kg ig lenne)

De 125röl indult ami viszont már jócskán a dagadt katagoria.

Igy 30kiló minusszal nyilvan jobban érzi magát,már nem dagadt csak elhizott,jobban is hangzik.

Kérdező:gratula,csak így tovább!

2024. aug. 19. 10:37
 59/77 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudok ilyen súlybéli jelentéstársításról, de ha valaki jobban érzi magát adtól, ha nem dagadtnak, hanem kövérnek vagy elhízottnak nevezi magát, ám legyen.

"Kérdező:gratula,csak így tovább!"

- Ez valóban így van, nagyon becsülendő. Viszont az már nem, ha még mindig közel 100 kilósan azt mondja már valaki, hogy ezzel ő kipipáltnak veszi a dolgot, lefogyott 30 kilót, és már jól érzi magát.

Ebben pedig megerősítő válaszokat is vár egy kérdést kiírva, hogy igen, ez a súly már oké, és megnyugodhat. Nem. Folytassa csak, mégegyszer ennyit leadva még legalább. Az a minimum, mert még ott is rezegne a léc, az ideális testsúly a megadott magassághoz igazság szerint egyébként 55-60 kg lenne amúgy.

2024. aug. 19. 16:19
 60/77 anonim ***** válasza:
55%

Igen de ha nem szeretjük a kövéreket akkor a dagadtakat még kevésbé. Sokkal sokkal több ember dugjameg 95kilósan mint 125 kilósan.

55-60kilóval meg aztán végképp!

Volt ilyen adilottágokkla biró baratnőm.

164/95. Lefaragtam róla 25kg-t,utána már nem lehetett egyedülhagyni a buliban mert vitték volna mint a libát tömni🤣.

2024. aug. 19. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!