Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, egy 95 kilós nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy 95 kilós nő mennyire kövér számotokra?

Figyelt kérdés
165-170 cm magassághoz.
2024. máj. 28. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
160 cm 100 kg prostinak fizettem 1 órára 40 ezret szerintem ez megválaszolja,jah és nem egyszer és volt hogy több órára úgy hogy meg kell küzdenem a pénzért
2024. júl. 6. 08:20
 32/77 anonim ***** válasza:

#31 ne haragudj hogy így fogalmazok de jó hlye vagy.

A tinderen facebookon ezer szám vannak bőven túlsúlyos magányos nők. Van konkrétan kövér nőket kedvelő k csoportja rengeteg egyedülálló elhanyagolt nővel ahol kb 80 kg a legvékonyabb.

Ezért szerintem ne fizess hanem kösd össze a kereslet kínálat részt... és ismerkedj ott

2024. júl. 6. 10:23
 33/77 anonim ***** válasza:

Ezzel csak potyaprivátra vadászott, hátha bevágódik a kérdezőnél. Semmi másról nincs szó.

2024. júl. 6. 12:50
 34/77 anonim ***** válasza:

#33 gondolod a kérdező nő?

És így kínálja magát?

2024. júl. 6. 13:00
 35/77 anonim ***** válasza:

A kérdező nő, aki bizonytalan saját piaci értékében.

Az idézett válaszoló pedig úgy van vele, hogy megragad minden alkalmat, hátha puncihoz jut. Ez a gyakorikérdések.

2024. júl. 6. 14:14
 36/77 anonim ***** válasza:
#35 azért így kép nélkül elég érdekes. Erre a facebook ezerszer jobb hely. Ott egy óra alatt minimum 100 likeot kapna és vagy 40 ajánlatot
2024. júl. 6. 14:17
 37/77 anonim ***** válasza:
De ciki is lenne ismerősök előtt arccal.
2024. júl. 6. 16:27
 38/77 anonim ***** válasza:
33 ezzel potya privátot basszus azt ìrtam hogy prostizok melyik nő ìrna ezek után. Nah meg milyen pasi lehetek ha csak ìgy àll momdjuk úgy szóba velem egy nő, maradjuk annyiba nem Adonisz.
2024. júl. 6. 20:12
 39/77 anonim ***** válasza:
35 màr nem igazàn kapok minden lehetőségre minek esélyem sem lenne amivel nincs is gond ott vannak a prostik mondjuk szerencsére màr ràjuk sem vagyàom annyira
2024. júl. 6. 20:15
 40/77 anonim ***** válasza:

Probálkoztam egy ilyen leányzóval. Az arca annyira nem volt szép.

A teste inkább izgis mint izgató volt,hogy kiprobáljam milyen egy igaz számomra már kövérnővel a sex.

Hát...mondjuk ha igazán perverz akkor hosszútavra is vele maradtam volna. De végülis a személyisége öltemeg a kezdődö kapcsolatot.

A lényeg: túl kövér. De ha jó sex akkor hosszutávra is jó lehet.

2024. aug. 13. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!