Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, egy 95 kilós nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy 95 kilós nő mennyire kövér számotokra?

Figyelt kérdés
165-170 cm magassághoz.
2024. máj. 28. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
16%

Biztos hogy nem menne. Szerintem fel sem állna rá. Olyan 65kg körül húznám meg a határt de csak ha magas mellé.

Az optimális testsúly csajoknál max a magasság - 110 képlettel kalkulálható. Tehát egy 160cm-s lány esetén ez 50kg 170cm-nél pedig 60. Nem vagyunk egyformák, van akinek bejön de a 95kg már nagy eséllyel egészségügyi problémákkal küzd. Nekem tutira nem kellene.

És mielőtt megkapnám hogy egy dagadt fotelhuszár vagyok... Nem, nem vagyok. Egészséges sportos alkatom van.

2024. aug. 13. 20:58
 42/77 anonim ***** válasza:
#41 Mondjuk én a 160 centimhez már 54 kilóval és onnantól lefelé küzdöttem egészségügyi problémákkal, szóval tök változó amúgy, hogy kinek ideális a magasság -110 meg kinek nem...
2024. aug. 13. 21:03
 43/77 anonim ***** válasza:

#42 igen van ilyen is.

De a túlsullyal küzdőknél hatvanyozottan megjelennek az egészségügy8 problémák.

Tudom ebben élek,2nagyszülőm túlsulyos. Csupán az életben maradáshoz napi 20bogyót szednek,és én megyek nenkik bevásárolni mert szétvan baszva terdük mert 40éve tulsujt cipelnek.

2024. aug. 14. 02:03
 44/77 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák, nekem teljesen jó, még ha hízik is jó.
2024. aug. 14. 11:25
 45/77 A kérdező kommentje:
Az mennyire szokatlan, hogy nem érzem magamat dagadtnak 95 kilósan?
2024. aug. 15. 22:57
 46/77 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy jól érzed magad úgy ahogy vagy, ez a lényeg, a többi meg nem számít.
2024. aug. 16. 04:29
 47/77 anonim ***** válasza:
55%
Van olyan is, aki napi két doboz cigi elszívása mellett is ugyanúgy nem érzi azt, hogy egészségtelen lenne.
2024. aug. 16. 09:04
 48/77 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze a dohányzáshoz?
2024. aug. 16. 21:56
 49/77 anonim ***** válasza:

Az, hogy a túlsúly is egészségtelen. Ez pedig az. Ha csak nem 205 centi magas vagy, akkor ez elhízás.

Az pedig számos egészségügyi problémával jár, ha nem most, akkor később, magas vérnyomás, porckopás, esetleg cukorbetegség (aminek szövődménye lehet látáskárosodás/látásvesztés, üszkösödés), szív és érrendszeri betegségek, stb.

Lehet, hogy te nem érzed magadon azt, hogy túlsúlyos lennél, de ez az. Erre hoztam példaként, hogy vannak, akik napi egy, vagy két doboz cigi elszívása mellett ugyanazt érzik, mint te, azaz hogy egészségesek. De nem azok.

2024. aug. 17. 08:39
 50/77 A kérdező kommentje:

A kérdésem így hangzott:

Férfiak, egy 95 kilós nő mennyire kövér számotokra?

165-170 cm magassághoz.

Nektek miért okoz ekkora élvezetet az okítás? Miért kellett volna nagy terjedelemben ecsetelnem, hogy másfél évvel ezelőtt 125 kiló voltam és a jelenlegi tömegem 95 körül mozog? Hogy ez csak úgy, mint a korábbi tömegem idővel csökken?

Sehol sem kértem okoskodást, tisztában vagyok a túlsúly hátrányaival.

Ebben a kategóriában nem kívánok ilyeneket olvasni vagy erről beszélgetni. Kiemelném, hogy ez a szexualitás kategória…

2024. aug. 17. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!