Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk, hogy a barátnőmnek ne legyen fájdalmas az együttlét?
Vaginizmusnak hívják. Menjen orvoshoz.
Te meg kerrss más nőt, csomó kínlódik bébpötsökkel.
#2 Nem hinném, hogy ez lenne a baj. Ilyenek, hogy ujjak, segédeszközök, stb, nem okoznak gondot.
Nem akarok más nőt keresni. Ez nem egy szexkapcsolat, hogy lecseréljem, ha nem megy a szex. Itt azért vannak érzelmek, ez egy párkapcsolat, aminek több része is van, mint a szex. Ettől még persze jó lenne, ha az együttlétek is működnének.
#4 ez nagyon tisztelendő részedről, de sajnos tapasztalat, ha az ágyban nem passzoltok, azt előbb-utóbb valamelyikőtök meg fogja unni.
Nekem volt egy exem, nagyon durván oda voltam érte. Egy volt a bökkenö: merevedési zavara volt. Hol felállt, hol nem. Ha fel is állt neki, akkor is lelankadt mielőtt berakta volna. Nagyon sok orvosnál, pszichológusnál jártunk, szakkönyveket elolvastunk, túrtuk a netet.
Sajnos 2 év után szó szerint beleőrűltem abba, hogy csak orál van. Nagyon fájdalmas volt elengednem őt.
Kérdező ez ugye csak vicc "igazából lényegtelen, ez csak nézőpont kérdése"
Ha neked mondjuk a lábadra rá erőltetek egy számmal kisebb cipőt, akkor szerintem k.b.szottúl fájni fog benne a lábad. De hogy jobban értsd. A farkadra húzok egy kisebb csövet mint a farkad, és fel leszel izgatva, amibe beleszorúl. S addig nem lehet majd lehúzni, még áll. Akkor kíváncsi leszek hogy vélekedsz erről! Nem nézőpont kérdése! Egyelőre a f.sz.cskád nagy abba szegény lányba. Nem passzoltok! Mivel a te farkad kisebb nem lesz, így azon legyél hogy lehet e a lányhüvelyét tágítani.
De az sem kizárt, de ez csak feltételezés hogy meg sem várod, hogy normálisan kitáguljon, mert shhoz, lehet nála több időre van szükség.
Sajnos nem rád vágyik szexuális értelemben, s az is lehet, hogy nincsenek érzelmei sem feléd, legalábbis nem olyan mélyek.
Nekem 17/5 farkam, szenvedtünk 3 évig, majd beleszeretett másba, akinek 22 centis ló farka van, és érdekes semmi problémájuk nincs.
Ilyen ez sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!