Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj a barátnőmnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a barátnőmnek a viszonylag rövid időn belül szexelünk egymás után?

Figyelt kérdés

Pl. Egyik este csapattuk, másnap este is csináltuk volna. De egyszerűen nem tágult ki és nagyon fájt neki. Kb 40 percen keresztül izgattam, elélvezett vagy 3x

Síkosítót is használtunk, de egyszerűen nem jött össze az aktus. Azt mondta olyan érzés mint ha lenne egy seb amiről feltépik körömmel a varat. 10-es skálán 8-asra mondta.

2021. máj. 14. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túlcsapattad és kicsit felsértetted a hüvelyét. Azért vigyázni is kell a másikra, még ha szereti is ha szét van ...va. :)
2021. máj. 14. 00:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk az lehetséges kicsit eldurvultak a dolgok :$
2021. máj. 14. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Belső hámserules is lehet. Ha keményre tomted, mehszajseb is. Az nem vicc.
2021. máj. 14. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se kellemes. Nekem pl kell legalàbb fél, de inkább egy nap hogy újra jó legyen. Érzékenyebb vagyok lent és érzem, hogy a szex megváltoztatja a ph t meg mindent és emiatt nem kellemes ha több menet van
2021. máj. 14. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Pár napig hagyd most mert vérzeni is kezdhet a végén. Nekem is volt ilyen és nőgyógyászhoz futottam vele ijedtemben. Kíméld kicsit most és csináljatok csak orált ha kívánjátok egymást
2021. máj. 14. 02:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hámsérülés vagy átadtál valami bacit
2021. máj. 14. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy másnap ne élveztesd el dugas előtt 3x. Az én exem nem szeretett mondjuk dugas előtt elelvezni. Csak közben vagy utána. Lehet az is baj volt.
2021. máj. 14. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!