Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy barátnőmnek jobb legyek a szexbe?
Figyelt kérdés
Szerinte béna vagyok nagyon, meg folyton azt hozza fel példának, hogy az előző barátja mennyivel jobb volt nálam. Sajnos túl hamar elsülök 5-10 perc kb. Azzal nem nagyon tudok mit tenni sajnos. Valami tanács esetleg? 32/F2021. febr. 23. 07:00
1/18 anonim válasza:
Ha szex elótt 1-2 órával kivered tovább fogod bírni.
2/18 anonim válasza:
Hagyd el, hogy kereshessen egy normális pasit.
3/18 anonim válasza:
Ha ezt mondja egy csaj minden este a pasijának, hogy az ex sokkal jobb, akkor az még a legnagyobb kúrógépeket is padlóra teszi.
4/18 anonim válasza:
Hát én nő vagyok, de ha ilyesmit mondana a partnerem, akkor megmondanám, hogy lehet visszamenni hozzá. Neked sem kell ám eltűrni, hogy így megaláz, van még sok nő, találsz jobbat hidd el.
5/18 anonim válasza:
Néhány órával előtte verd ki, fél órával előtte pedig igyál egy kávét. Nézhetsz valami új szexpózt amit még nem próbáltatok.
6/18 anonim válasza:
Na és mielőtt vagy miután neked véged, ő megkapja, amiért jött? :)
Kézzel, szájjal, segédeszközzel, bármivel?
7/18 Csicuki válasza:
Ha a minőséggel van baja elsősorban akkor beszélgetni kellene mit és hogyan csinálj neki, hogy jó legyen ezeket nem fogod magadtól megálmodni az időtartamra meg már adtak ötleteket.
21N
8/18 anonim válasza:
Tartsd vissza váltogasd a pózokat, elotte nap üritsd ki stb
9/18 anonim válasza:
Az gondolom alapból jól esik, hogy lebénázik, az marha nagy segítség 🤦♂️ jót tesz az ember lelkivilágának. Az 5-10 perc egyébként nem lenne gond, ha előtte mondjuk orálisan kielégítenéd. De én a helyedben ilyen beszólások után inkább dobnám a picsába.
10/18 anonim válasza:
5-10 perc alatt simán elmehetne ő is. Balfhasz nő. Nem csak a férfi dolga, hogy orgazmusig tolja a nőt, neki is részt kell vennie annak elérésében. Gondolom fekszik, mint a rohadt nád, közben meg szájal. Ilyen nőt kibaxnám, mint macskát szarni. Ilyet mondana, hogy xy jobb volt, felpofoznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!