Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek elég szűk, jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek elég szűk, jobb lessz majd?

Figyelt kérdés
Én vagyok az első neki, velem vesztette el a szüzességét. De nagyon szűk neki és azt mondja hogy fáj neki. Már többször voltunk eggyüt, és már több mint fél év telt el hogy elvesztette.

2019. okt. 6. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Elég nedves? Felizgatod rendesen? Ott egy gyereknek is ki kell férnie, úgyhogy hacsak nem extrém vastag a farkad, nem kéne gondnak lennie
2019. okt. 6. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Több előjáték.
2019. okt. 6. 10:09
 3/7 A kérdező kommentje:
1-1,5 órás előjátték, sokat izgatom punciját igen eléggé nedves is. Próbáltunk plussz sikosítót is de arra allergiás. Lassan is csinálom. Hát nem tudom mi számítt extrémnek, nem néztem utánna.
2019. okt. 6. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Sikosito helyett kokusz olaj/zsir

Semleges nem allergizal

Amugy izgasd fel normaliasn nyald ki ijjazd meg elotte. Lenyeg h meg a behatolas elott legyen orgazmusa ...

2019. okt. 6. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
Mennyi szexdr van itt...
2019. okt. 6. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Valószínűleg jobb lesz. Az előjáték hossza megfelelő, lehet csak tudat alatt összeszorítja a hüvelyizmait (mert fél hogy fáj) ezért érzed nagyon "szűknek". Ez sajnos öngerjesztő folyamat lehet, pont ezért legyél nagyon türelmes. Amikor "arra" kerül a sor ne menjetek teljesen végig, legyetek úgy együtt, hogy csak néhány "húzásra" (de nem tövig, nem ész nélkül lassan, finoman) beteszed és kész. A következő alkalommal majd kicsit hosszabb időre, türelem-türelem-türelem + figyelmesség és jó szexet terem :)
2019. okt. 6. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó okfejtése figyelemre méltó, de ne felejtsük el az érzelmi háttér fontosságát. Ilyen korban még nincs viszonyítási alap, nem tudhatjátok, hogy a csaj részéről MENNYIRE szerelem az a szerelem.
2019. okt. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!