Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barátnőmnek szülinapjára az elég ha elviszem 1 boltba és megmondom mennyi összegért vásárolhat?
Mert én nem tudom mit vegyek neki ő magának szeret vásárolni.
Vagy még vegyek valamit csokit virágot? Meg tortát gondoltam de az már nem lenne sok? 6 hónapja vagyunk egyutt
Elmész vele sétálni és megfigyeled mi tetszik neki. 1nap múlva megveszed ajándékba.
Örülni fog,hisz neki is tetszett.
Örülne, hisz figyeltél.
A #3-as válasza szerint cselekedj.
Ez a terv hihetetlen bunkó.
Ez nagyon bunkó.
Akkor már inkább ajándékutalványt a kedvenc boltjába, de sokkal személyesebb ha tőled kap valamit.
6 hónap alatt csak megismerted annyira, hogy tudd, minek örülne :D
Én például kaptam egy Lush-os ajándékcsomagot, és még egy plusz fürdőbombát - bár a csomag is tartalmazott egyet - mert annyira imádom a fürdőbombákat :) A legtöbb lány oda van az ilyen cuccokért (persze, persze, van kivétel, de a többség örül az ilyen "házi wellness" cuccoknak) szóval megéri benézni.
Fókuszálj rá a hobbijára. Szeret rajzolni, művészkedni? A művészellátókban, hobbiboltokban rengeteg művészeszközt találsz. Egy művész mindig örül az új cuccoknak :)
Én kaptam tintát, kalligrafikus tollat, és egy új vázlatfüzetet - jó vastag lapokkal, hogy ki tudjam próbálni benne a tintát, ne üssön át. Nagyon örültem neki :)
Fotóz? Sportol? Gyűjt valamit? Van hőn áhított házikedvence?
Ezekhez mind-mind találhatsz valamit, amit imádna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!