Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmnek kiszedték februárb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek kiszedték februárban a mehet,nem akarok tolakodó lenni bele de már vágyom az együttlétre Mennyi idő után lehet megint nemi életet élnie? Próbáltam beszélni vele de kerüli a témát

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyileg 6-8 hét pihenés javallt HA nincs komplikáció. Persze, hogy kerüli a témát, elég nagy trauma ez egy nőnek! Lassan, fokozatosan, sok-sok türelemmel, fontosabb hogy mellette állj és támogasd.
2022. márc. 30. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagy a korkülönbség mindenben támogatom mellette vagyok,csak már zavar hogy mindig küldene hogy keressek más lányt magamnak…
2022. márc. 30. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 nyugi, nem gondolja úgy hogy keress más lányt, ez csak egy elhárítási mechanizmus. Azt jelzi, hogy szeret, hogy kötődik hozzád, de még a trauma nem hagyja hogy elengedje magát. Éreztesd vele, hogy ettől igenis nőnek tekinted, ugyanúgy szereted, kívánod és mellette maradsz, türelmes leszel vele. Előbb-utóbb apránként oldódni fog, át fog törni a gát. Legyél türelmes.
2022. márc. 30. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, türelem! Semmiképpen ne erőltesd!
2022. márc. 30. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Február azért nem volt olyan régen. Én a teljesen egészséges feleségemmel is van, hogy ennyit kihagyok, mert nincs hozzá kedve.

Szerintem tűrj még és éreztesd vele, hogy ott vagy neki bármiben. Lehet, hogy kell pár hónap míg újra el tudja engedni magát.

p.s.: legalább innentől tuti nem kell aggódni a nem kívánt terhességtől...

2022. márc. 30. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Mit szedtek ki pontosan? A méhét/magzatot…?
2022. márc. 30. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Jaaaa, hogy úgy. Első olvasásra nem láttam a szót. Bocsika.
2022. márc. 30. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem erőltetés, hanem kommunikáció, ha megkérdezed. Tőle, helyettünk.
2022. ápr. 5. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
És az együttlét behatolás nélküli formái sem mennének?
2022. ápr. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!