Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ítélik el a férfiak, ha nyíltan megmondom, hogy csak szexet akarok?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm bitang jó faszi és megbeszetuk egyszer reszegen, hogy majd egyszer szexelünk, de a legjobb barátnőm szerint ez nagyon kínos és szerinte ezzel legyalázom magam és targyiasitom. De ezen kívül mivel fiatalabb jóval a fiu nem akarok többet. Ez gáz? Rosszul cselekedtem? Tényleg értelmes válaszokat szeretnék, mert érdekel.2022. márc. 6. 21:44
1/18 anonim válasza:
Túllihegi a barátnőd. Miért ne szexelhetnél ha szingli vagy és a pasi is, közös megegyezés. Hajrá!
2/18 anonim válasza:
Ha szeretnéd vele a szexet, s ő is vele, akkor mi akadály lenne?!
5/18 anonim válasza:
4 vagyok, amúgy nem, de aki olyan felfogású mint te annak semmi nem segít
Tárgyiasítod magad és stb, ez után tiszteletet, becsületet, hűséget ne várj.
6/18 A kérdező kommentje:
5.tisztelet és becsület valamint hűség? Szerintem olvasd el a kérdést megegyszer es ha meg mindig nem erted irj privatot segitek ertelmezni xd tobbiek köszönöm
2022. márc. 6. 22:14
7/18 anonim válasza:
Elolvastam, nem történt más. Oda adod csak úgy magad mint egy tárgy. Olcsó. Nincs ezen mit ragozni.
8/18 anonim válasza:
6. Szerintem egyszerűen van, aki csak kapcsolattal képzeli el a szexet, gondolom a barátnőd is ilyen lehet. De nem hiszem, hogy ha a saját élvezetedből lefeküdnél egy ismerősöddel, azzal tárgyiasítanád magad
9/18 anonim válasza:
Most arra vagy kíváncsi, hogy ő mennyire itél el vagy arra hogy azok akiknek elmondja? Ha szingli vagy a szex mindenkinek szükséglete az hogy akarsz tőle valamit vagy nem, azt vele kell megbeszélned. Nincs ebben semmi rossz ha nem hetente vagy havonta váltogatod a partneredet
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!