Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ítélik el a férfiak, ha nyíltan megmondom, hogy csak szexet akarok?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm bitang jó faszi és megbeszetuk egyszer reszegen, hogy majd egyszer szexelünk, de a legjobb barátnőm szerint ez nagyon kínos és szerinte ezzel legyalázom magam és targyiasitom. De ezen kívül mivel fiatalabb jóval a fiu nem akarok többet. Ez gáz? Rosszul cselekedtem? Tényleg értelmes válaszokat szeretnék, mert érdekel.2022. márc. 6. 21:44
11/18 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy felnőtt nőként, teljes szabadságodban áll eldönteni hogy kivel és mennyit szexelsz, anélkül hogy bárki itélkezhetne feletted. A szexualitásban ennek egyébként sincs helye. Nem cselekedté rosszul, és egyébként sincs olyan hogy jól vagy rosszul. Olyan van, hogy szeretnéd e vagy nem, jól esik e vagy nem. Ez a te döntésed. Ha ez mindkettőtök részéről rendben van, akkor nem leszel kevesebb attól ha ragaszkodsz a vágyaidhoz. Senkinek semmi köze hozzá, hogy neked mi jelent örömet. Halgass a saját megérzéseidre, mindenki más bekaphatja😉👊🏼.
12/18 anonim válasza:
Ha neki is jó, neked is jó akkor egészségetekre. Két felnőtt ember teszi azt amihez kedvük van. Nem néz ezért le a pasi, ha bejössz neki akkor kapni fog az alkalmon.
A barátnőd meg az akinek nem kellett volna az orrára kötnöd, mert semmi köze hozzá. Ne csámcsogjon senki a te magánéleteden!
13/18 anonim válasza:
Ez a te életed, nem a barátnődé, ha neked jó, akkor az a lényeg, nem kell ezt túl agyalni.
14/18 anonim válasza:
Férfiak ezt nem itélik el, ahogy én sem.
Ezt inkább csak a nők teszik.
15/18 anonim válasza:
Majd én megduglak, az nem lesz gáz.
16/18 anonim válasza:
Én inkább örülnék,és becsülném hogy őszinte,nincs ezzel baj,tiszta lapok!
17/18 Dzsoki válasza:
Semennyire. Azért az nem lehetetlen,hogy csak egy alkalom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!