Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá hogy ha megmondom a masszőrömnek hogy dugni akarok vele meg is dug?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 21:11
2/20 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam meg neki?
2017. okt. 31. 21:13
3/20 anonim válasza:
Nem kell szólni egy szót sem, tedd a kezét a melledre és a lábad közé, te pedig simogasd a farkát.
4/20 Modeler válasza:
Kérdezd meg, hogy van-e happy finish a végén
5/20 anonim válasza:
Közöld vele hogy mi a vágyad szerintem sikerül a lelkére beszélni
6/20 anonim válasza:
Juj, én is akarok egy szexi masszőrsráccal dugni😍Jó ötlet..
7/20 A kérdező kommentje:
Csak attol tartok ha nemet mondd utana akkor mar többet nem mehetek hozza mert azert annyira nem égethetem magam
2017. okt. 31. 21:19
8/20 Modeler válasza:
Inkább szerezz egy masszőr pasit.
9/20 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan ez a pasi kell nem a masszőr - beteg szituáció izgat.
2017. okt. 31. 21:27
10/20 anonim válasza:
Ahogy Írod. Dupla vagy semmi. Vagy bevsllalja, s akkor szexeltek, vagy elutasítja, s akkor nem is fog többet masszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!