Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy még nem akarok terhes lenni 26 évesen de imádnám, ha bennem menne el olykor a párom? Mikor lenne a legkevesebb esély? Rendszeresek a ciklusaim.
Én a helyedben nem kockáztatnék. Volt már példa arra is hogy valaki menzesz közben esett teherbe. Mindig ott van az esély rá, hogy össze jöhet, még ha csak pici is.
Amúgy a hüvelygyűrűt kérdezted már az orvosodtól? sokkal kevesebb hormon van benne és biztonságos is. De az is ugyanúgy mint a többi 99%
normális
de ezen védekezés ,mint halottnak a csók...
talán mesi közben,,,de akkor is van egy icipici esély a terhességre
Nem kérdeztem a hüvelygyűrűt. Normális orvost se találtam még, aki normálisan kivizsgálna... az utolsó csak úgy benyögte, hogy jaa fáj a fejed, nem is szedheted a tabitm hupsz.....
Amúgy az jelent valamit, hogy megszakítással eddig sose jött össze?
Kaparóson szoktam nyerni :D
Arra gondoltam, hogy ez annyit jelenthet, hogy nehezen esek teherbe?
nem azt
hanem,hogy irtó ügyes és szerencsés a pasid meg te
Csak gratulálni tudok neked 7-es
Osszad az észt a sok tininek hátha hallgatnak rád. Legalább fellendül az abortusz iparág Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!