Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális dolog, hogy még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy még nem akarok terhes lenni 26 évesen de imádnám, ha bennem menne el olykor a párom? Mikor lenne a legkevesebb esély? Rendszeresek a ciklusaim.

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedhetek.

2016. aug. 17. 23:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A beleélvezés a ciklus mindennapján kockázatos dolog..vannak napok, amikor kevesebb az esély a terhességre, de sosem lehet biztosan tudni mikor is vannak ezek.
2016. aug. 18. 08:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A fejfájás nem kizáró ok. Vizsgáltasd ki magad igazi orvossal, lehet hogy simán szedhetnéd csak ez egy vadbarom!

A megszakítás pedig nem védekezési forma, ha nem akarsz gyereket, ne vállald!

2016. aug. 18. 09:36
 13/18 anonim ***** válasza:

A megszakításhoz szerencse is kell, de elsősorban ügyesség és fegyelem a férfi részéről. Még ezzel együtt is azt mondom, csak akkor alkalmazzátok, ha nem gond egy kisbaba. Ha nem akartok gyereket, akkor más alternatívát kell választanotok.

Én azzal kezdeném, hogy keresnék egy jó, hozzáértő nőgyógyászt.

2016. aug. 18. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
A megszakításos csak szerencse kérdése...nekem így jött össze a lányom. Hőmérőzz,az a tuti. Olvass utána,van info a neten bőven.
2016. aug. 18. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Az én lányom meg négy év megszakított védekezés után az első éles hónap után jött össze. Most vitatkozhatunk azon, hogy négy évig a Jóisten tenyerén voltunk vagy ti voltatok az ügyetlenek.
2016. aug. 18. 21:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem is akarok tabit szedni, voltam már 4 orvosnál, váltottam is, de nem használt. Nem simán fájt a fejem, hanem NAGYON fájt, reggel alig tudtam suliba menni.
2016. aug. 18. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Patentex oval kúp. Azzal beléd mehet :)
2016. aug. 23. 20:43
 18/18 Orsika88 válasza:
36%

Spontán peteérés nagyon ritka.Ami kiválthatja az egy nagy érzelmi hullám vagy akár egy nagy orgazmus (de ez már szinte fikció) Azért gondoljunk bele, ahhoz, hogy egy orgazmus kiváltsa az ovulációt, ahhoz szükségeltetik egy érett petesejt is. Azért az érett petesejtek nem állnak sorba, és várnak az esetleges orgazmusra. Persze lehet olyan, hogy több kezd el érni a normál peteérés folyamán, egy kiszabadul, a másik ott marad, és esetleg később sor kerül az ovulációra, de azért ez nagyon ritka, és kiszámíthatatlan.

(Mi is naptárazunk egy ideje)

28L

2016. szept. 1. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!