Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik! Eddig általában én kerestem, de nem akarok mostmar nyomulni. Ha nem keresem, van rá esély hogy majd ő jelentkezik magától?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 19:50
1/9 anonim válasza:
Ez a Felnőtt párkapcsolatok kategória, nem a Tini párkapcsolatok!
Az agyadat szoktad használni, vagy csak dísznek van a helyén?
Válaszold meg a saját kérdésedet, mivel egy vadidegen semmit nem fog tudni erről biztosra mondani!
2/9 anonim válasza:
Ha Te is hiányzol neki, akkor igen, keresni fog.
3/9 anonim válasza:
Szerelmes vagy belé? Ismered egyáltalán? Hány évesek vagytok? Férfi vagy nő vagy?
A kérdésből semmi, de semmi nem derült ki.
4/9 Titusztitusz válasza:
Hát igen...A kérdésböl tényleg sok lényegi információt tudtunk meg a válasz alkotásokhoz...
5/9 A kérdező kommentje:
40 éves férfi vagyok.Általában e-mailben kerestem..találkozni még kétszer találkoztunk.Igen!!Beleszerettem!! Nem akarom újra én keresni.
2016. nov. 9. 20:14
6/9 anonim válasza:
40 éves vagy??? :O
És ilyet mersz ennyi évesen kérdezni, hogy "Ha nem keresem, van rá esély hogy majd ő jelentkezik magától?"
Bocsi, de ennyi évesen egy ilyen gyermeteg kérdést feltenni, már iszonyat gáz! :(
Ezek a változatok lehetnek, ha nem keresed:
A: majd ő fog keresni
B: nem fog keresni
Mennyi az esélye? Gőzöm sincs!
remélem kielégítő volt a válasz
7/9 anonim válasza:
Nézd én 25 vagyok, de van annyi eszem, hogy aki nem keres annak nem hiányzom. Ez ilyen egyszerű, legyen szó csajokról, barátokról, rokonokról, ismerősökről. Csajokra ez hatványozottan igaz.
8/9 anonim válasza:
telefonszámcsere kellett volna, hogy felhívhasd. lehet nem véletlen, hogy csak az emailcímét adta meg :D
9/9 szonja007 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!