Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha egy nő orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nő orálisan kielégít titeket, más szemmel fogtok nézni rá azután? Kevésbé tekintitek egyenrangúnak, kvázi csökken a szemetekben egy kicsit?

Figyelt kérdés

Szoktam hallani, milyen hangnemben beszélnek férfiak erről, hogy kibeszélik egymással a barátnőik technikáját, mintha nem akarnák megadni a tiszteletet a téma intimitásának, vagy úgy fogják fel, hogy a nő ezzel nekik behódol, esetleg kicsit még meg is alázza magát/ő a csajt "a szó jó értelmében".

Megnehezíti ez a dolgokat pl. számomra, aki egy általam nagyon szeretett partnernek szeretnék megadni mindent, ami telik tőlem, de tartok tőle, hogy a férfiak ebben így nem a szeretetből eredő örömszerzési szándékot látják, hanem mondjuk azt, hogy "behódoltam" nekik, esetleg "mocskos" leszek tőle a szemükben.

2024. máj. 21. 06:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem, fordítva van nálam.

Az a nő, aki orálisan kielégít, ráadásul önszántából és jól, az inkább nagyot nő a szememben!

2024. máj. 21. 11:43
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Értem mire gondolsz, de akkor én nem hódolok be a nőnek, amikor kinyalom? És mi van ha ő is kibeszéli a barátnőivel? Sztm ezzel csak akkor van gond, ha egyoldalú.
2024. máj. 21. 11:58
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
Hát nehéz is tisztelni egy nôt aki ilyet tesz
2024. máj. 21. 16:00
 14/21 A kérdező kommentje:

* "Nem, nincs hasonló aggodalomra ok, a helyén kezelem a (kapott) orált, egy bensőséges DOLOGKÉNT."

Autocorrect miatt elírtam, valószínűleg le is esett nektek, de inkább kiemelem.

#8 Nem behódolás, ha kinyalnak engem, értékelem a kedvességet, azért is furcsa, hogy nem mindenki áll hozzá így.

2024. máj. 21. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Fordítva. Nagyot nő a szememben
2024. máj. 22. 14:46
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a szopásnak, ha jól csinálják, igenis van egy olyan aspektusa, hogy a nő behódol általa a férfinak.

De ez nálam csakis a szexre vonatkozik, sosem jelenti azt, hogy az ágyon kívül ne tekinteném a nőt egyenrangúnak és ne tisztelném.

2024. máj. 22. 14:49
 17/21 anonim ***** válasza:
21%

Behódolás max akkor ha disco wc-jében történik és utána nem is látod soha többet.

Kölcsönös örömszerzés.

2024. máj. 22. 15:03
 18/21 anonim ***** válasza:
28%

Nálam egy nő királynő lessz, ha szereti az orális szexet. Semmiképp nem elitélendő, inkább fölemelő.

Mostanában egyre kevesebben szeretik.

Van olyan nő aki úgy megíjed a dákótól, hogy elszalad, és a Dunáig megsem áll.

2024. máj. 23. 02:03
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

Hogy lehet valamit így tönkretenni :

Kellemes délután, esti vacsora, lányhoz felmegyünk, lány bepezsgőzik, ágyban vagyunk paplan alatt már, kezébe a farkam, épp másznék rá, erre azt mondja :

Nehogy azt hidd hogy most leszoplak, azt majd csak ha szerelmes leszek.

Na itt le is lankadtam rögtön.

És nem azért mert nem szopott, hanem hogy ilyen stílusban beszólt.

Semmi gondom nem lett volna, ha semmit nem mond. Én éreztem, hogy nem akarja még, nem is utaltam rá, hogy "kéne".

És itt el is ment a kedvem az egésztől.

2024. máj. 23. 07:30
 20/21 anonim ***** válasza:
37%

19

Igen, ez nagyon furcsa.

Az is jobb lett volna ha megse szólal.

Az az érdekes, hogy fölhívott magához, tehát szimpatikus voltál neki.

Ez már bőven elég az orális szexhez.

2024. máj. 23. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!