Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő orálisan kielégít titeket, más szemmel fogtok nézni rá azután? Kevésbé tekintitek egyenrangúnak, kvázi csökken a szemetekben egy kicsit?
Szoktam hallani, milyen hangnemben beszélnek férfiak erről, hogy kibeszélik egymással a barátnőik technikáját, mintha nem akarnák megadni a tiszteletet a téma intimitásának, vagy úgy fogják fel, hogy a nő ezzel nekik behódol, esetleg kicsit még meg is alázza magát/ő a csajt "a szó jó értelmében".
Megnehezíti ez a dolgokat pl. számomra, aki egy általam nagyon szeretett partnernek szeretnék megadni mindent, ami telik tőlem, de tartok tőle, hogy a férfiak ebben így nem a szeretetből eredő örömszerzési szándékot látják, hanem mondjuk azt, hogy "behódoltam" nekik, esetleg "mocskos" leszek tőle a szemükben.
Szerintem legfeljebb egy önbizalomhiányos érzelmileg éretlen idíóta probál kompenzálni azáltal, hogy másokat ez miatt lenéz.
Természetesen ilyen alapokra nem is lehetne semmilyen kapcsolatot építeni, egy átlagosan normális kapcsolatban sosem gondolnak ilyet az emberek.
Amikor ön a vágy, meg kell tenni, mindegy hogy hol. Engem tök ismeretlenül, egy 19é csaj szopott le, csak úgy,kedvtelésből. Egy házasságkötő nagy terem végében a sarokban a bársonyfüggöny mögé bebújva. Kb. 3 percig (se) tartott.
Elöl meg a tömeg állva hallgatták a zenét :-).
Dehogy!
Ha ő nyal ki téged az behódolás?
Ugye hogy nem?
Ez csak az odaadásról szól az örömszerzésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!