Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg bemehet egy férfi az uszodába a női
öltözőbe?
Ebben a kérdésben a kérdező pucéron volt az öltözőbe és bement egy pasas a lányával, és látotta pucéron. Mindenki azt írja, hogy gyerekkel nyugodtan be lehet menni.
Akkor én is bemehetek férfiként a női öltőzőbe mikor öltöznek a nők ha magammal viszel pl.a nővérem kislányát? Megengedné, hogy elvigyem uszodába, de tényleg beengednek férfikent a női öltözőbe??
De az a kérdező azt írja csak úgy besétált a hapsi mikor ő egy szál csöcsbe volt és senkit nem zavart mert gyerekkel volt.Biztos felállt neki a cerka a sok csöcsi láttán.
máj. 20. 16:35
12/42 anonim válasza:
#11 mázlija volt az ürgének, hogy nem vágták ki. Ha lett volna "harciasabb" nő az öltözőben az elküldi a pléhbe és szól az úszómesternek is.
máj. 20. 16:38
13/42 A kérdező kommentje:
De én ahogy olvastam a gyerek a bűvös szó, a gyerek érdemeire hivatkozva hagyják magukat sasolgatni.
máj. 20. 16:40
14/42 anonim válasza:
#13 nem hagyták magukat sassolgatni, sőt ha látják ott egy pasi akkor automatikusan eltakarják magukat, odébb mennek. A gyerek csak annyiban volt mázli, hogy miatta nem szóltak a biztonságiaknak.
máj. 20. 16:45
15/42 anonim válasza:
"Biztos felállt neki a cerka"
-Biztosan nem! Ne magadból indulj már ki!
#10 te meg mit félted annyira a csaffadt csöcsödet és a narancsbőrös segged? Nem körötted forog a világ.
máj. 20. 16:46
16/42 anonim válasza:
Nem..
máj. 20. 16:47
17/42 A kérdező kommentje:
De annyira úgyse tudják eltakarni magukat, hogy ne lássak legalább pár pucér mellet. De ott a bugyi is átázik, azt is át kell venni, szal lehet puncit meg csupasz popsit is látnék. Vagy lehet ugyanúgy öltöznének mert azt hinnék, hogy csak a gyerek miatt mentem be és nem is figyelek rájuk. Direkt egy számmal nagyobbb nadrágba mennék, hogybne lássák ha feláll.
máj. 20. 16:51
18/42 anonim válasza:
#17 neked megér egy fél cici látványa (amit rögtön el is takarnak ha látják pasi van ott) annyit, hogy szánalmas kukkolóként nézzenek rád, netán kiabáljanak veled, kidobjanak az uszodából???
Van egy csomó más hely ahol "legálisan" kukkolhatsz mindenféle konspiráció nélkül.
máj. 20. 16:58
19/42 A kérdező kommentje:
Én ahogy olvasgatom a hozzászólásokat a gyerek miatt nem kiabálna senki, és a nők is azt írják hogy nyugodtan vigye a női öltözőbe. Akkor lehet nem is takargatnák magukat ha ennyire elfogadóak a gyerek miatt és még puncit meg s€ggeket is láthatnék.
máj. 20. 17:04
20/42 A kérdező kommentje:
Olvasom és azt írják, hogy az apuka biztos nem azért megy oda, hova máshová vinné a gyereket stb. Szóval simán bámészkodhatnék kvázi ingyen. Máshol meg keményen fizetni kell ha élőben akarok meztelen nőciket sasolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!