Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire hátrány a lefele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány a lefele görbülő pénisz?

Figyelt kérdés
Lányok/nők ennek van jelentősége számotokra?
tegnap 23:32
 1/1 anonim ***** válasza:
81%
Bár férfi vagyok, de hadd osszak meg egy kellemes emléket innen gyk -ról. Sok-sok évvel ezelőtt bátorkodtam feltenni ide egy ilyen kérdést. Azt hiszem még egy ilyen árnyékolt képet is feltöltöttem róla, ahogy a monitor előtt, oldalnézetből szépen látszik, hogy mennyire görbül lefelé, pont amikor teljes merevedésem volt. Soha nem felejtetem el azt a kommentet egy lánytól, hogy ő mit meg nem adna azért, ha a pasijának is pont ilyen lenne. Pontosan azért mondhatta ezt, mert ő tudja mi lehet egy ilyen pénisz előnye. Bár látványra nem szép, és talán megmarkolni sem a szokásos módon történik, de gondolj bele, változatosabb a hüvelyben, amikor elkezded mozgatni. Eleve vastagabbnak érződhet a hüvelynek a görbeség miatt. Kutyapózban a legideálisabb, de persze ez partnertől is függ. Egy normálisabb nő nem hiszem hogy bántana vagy elhagyna emiatt. Általában a nőknek kicsit fontosabb a hozzájuk tartozó férfi, mint maga a nemiszerv. Probléma talán akkor van, ha annyira görbe, hogy fizikailag képtelen vagy behelyezni a hüvelybe, de szerintem ez a ritkábbik eset.
ma 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!