Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri egyáltalán?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egyáltalán?

Figyelt kérdés
gondolkodtam mostanában, hogy elmegyek egy örömlányhoz és a 15perces francia érdekelne. Ebbe gondolom nyilván egy élvezés van. De nem tudom mennyire érné meg, mert még szűz vagyok és lehet elmennék 2 perc alatt és lehet úgy nem sok értelme van. Meg ez kb mennyibe kerül egy átlagos városban 10-20ezer forint? Ti voltatok már? mik a tapasztalatok?

tegnap 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Neked nem éri meg. Maradj szűz mint minden lúzer!
tegnap 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egység árát tekintve az a legdrágább, mert arányosan a félóra már olcsóbb. Persze kiadásban persze kevesebb a 15 perc. A kérdés inkább az, hogy egy vadidegen lány előtt képes vagy letolni a gatyád és fogni a fejét és a szájába élvezni? Vagy fel se állna?
tegnap 22:14
 3/5 A kérdező kommentje:
hát jó kérdés. 1es megértem, hogy ezt mondod elég gáz, hogy ezen gondolkodtam inkább elkéne engedni.
tegnap 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
3 én 16 évesen barátnővel csináltam először. 1 évig voltunk kb együtt. Utána elmentem rl-hoz. Azt kívántam bár ekkora lotyóval vesztettem volna el...
tegnap 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Menjél
tegnap 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!