Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg bemehet egy férfi az uszodába a női öltözőbe?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Ebben a kérdésben a kérdező pucéron volt az öltözőbe és bement egy pasas a lányával, és látotta pucéron. Mindenki azt írja, hogy gyerekkel nyugodtan be lehet menni.
Akkor én is bemehetek férfiként a női öltőzőbe mikor öltöznek a nők ha magammal viszel pl.a nővérem kislányát? Megengedné, hogy elvigyem uszodába, de tényleg beengednek férfikent a női öltözőbe??
Hol irják? Mit írnak?
Figyu próbáld meg, vidd be. Majd kiderül mi lesz
Ott a kérdésben, amit belinkeltem. Mindenki azt írja gyerekkel nyugodtan be lehet menni és nem kell máshová vinni.
De ha megpróbálom nem fogok felsülni? Tényleg bemehet mikor meztelenek a nők?
De ha gyerekkel vagyok, és azt mondom nem tud egyedül átöltözni és én az apja vagyok? Meg hogy máshol nem tudom öltöztetni?
Vagy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, hiába írják?
#8 bocs, de ez nem "szép" hanem szánalmas. Mármint hogy ilyen címszóval akarsz nőket kukkolni. Ki fognak b.szni a női öltözőből mint azt a bizonyos macskát.
Ha ennyire nőket akarsz kukkolni akkor menj sztriptíz bárba, vagy menj le a Gloryba - ott még dugás is van :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!