Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor tényleg bemehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tényleg bemehet egy férfi az uszodába a női öltözőbe?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Ebben a kérdésben a kérdező pucéron volt az öltözőbe és bement egy pasas a lányával, és látotta pucéron. Mindenki azt írja, hogy gyerekkel nyugodtan be lehet menni.

Akkor én is bemehetek férfiként a női öltőzőbe mikor öltöznek a nők ha magammal viszel pl.a nővérem kislányát? Megengedné, hogy elvigyem uszodába, de tényleg beengednek férfikent a női öltözőbe??

máj. 20. 15:52
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem mehetsz be. Sem nő nem mehet be a férfi öltözőbe, sem férfi a nőibe. Ha ellenkező nemű gyereket viszel az kihívás, de megkérdezed akkor a pénztárban / fürdőmestert mi legyen. Általában rendesek és adnak az átöltözés idejére egy kabint ahol gyorsan át tudtok öltözni (de nem hagyhatod ott a cuccot mint aki bérelte is a kabint, hanem azt majd át kell vinned a férfibe).
máj. 20. 16:04
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem mehetsz be.
máj. 20. 16:06
 3/42 anonim ***** válasza:
17%
Igen, mert ha nőnek érzed magad akkor az is vagy. Aki ezt nem tartja tiszteletben, az egy náci (legalábbis az LMBTQ szelek ezt fújják)
máj. 20. 16:07
 4/42 A kérdező kommentje:
De ott meg mindenki azt írja, hogy be lehet menni és nem máshol kell a gyereket öltöztetni, hanem a női öltözőben . Nők is írták hogy gyerekkel be lehet menni. Unokahúgom 2 éves, akkor bevihetem öltöztetni? Ha azt mondom az apja vagyok?
máj. 20. 16:12
 5/42 anonim ***** válasza:
84%

Hol irják? Mit írnak?

Figyu próbáld meg, vidd be. Majd kiderül mi lesz

máj. 20. 16:18
 6/42 A kérdező kommentje:

Ott a kérdésben, amit belinkeltem. Mindenki azt írja gyerekkel nyugodtan be lehet menni és nem kell máshová vinni.

De ha megpróbálom nem fogok felsülni? Tényleg bemehet mikor meztelenek a nők?

máj. 20. 16:22
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet bemenni és ki fognak dobni az uszodából. Ha peched van és valamelyik izomagy nője is ott öltözik s elkezded sasolni akkor még a "testvírünktől" is kapsz pár apai jótanácsot utána amit viselhetsz a szemed alatt pár napig.
máj. 20. 16:25
 8/42 A kérdező kommentje:

De ha gyerekkel vagyok, és azt mondom nem tud egyedül átöltözni és én az apja vagyok? Meg hogy máshol nem tudom öltöztetni?

Vagy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, hiába írják?

máj. 20. 16:27
 9/42 anonim ***** válasza:
74%
Nézd meg az adott uszoda szabályzatát
máj. 20. 16:33
 10/42 anonim ***** válasza:
90%

#8 bocs, de ez nem "szép" hanem szánalmas. Mármint hogy ilyen címszóval akarsz nőket kukkolni. Ki fognak b.szni a női öltözőből mint azt a bizonyos macskát.

Ha ennyire nőket akarsz kukkolni akkor menj sztriptíz bárba, vagy menj le a Gloryba - ott még dugás is van :)

máj. 20. 16:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!