Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg bemehet egy férfi az uszodába a női
öltözőbe?
Ebben a kérdésben a kérdező pucéron volt az öltözőbe és bement egy pasas a lányával, és látotta pucéron. Mindenki azt írja, hogy gyerekkel nyugodtan be lehet menni.
Akkor én is bemehetek férfiként a női öltőzőbe mikor öltöznek a nők ha magammal viszel pl.a nővérem kislányát? Megengedné, hogy elvigyem uszodába, de tényleg beengednek férfikent a női öltözőbe??
#19 reménytelen vagy... szerinted azért mert egy gyereket látnak melletted majd direkt nekiállnak magukat tefenséged kedvéért mutogatni, netán egyből egy masztishowt is levágnak vagy mi?
máj. 20. 17:07
22/42 A kérdező kommentje:
Csak öltözködnek tovább, mert én csak egy gyerekét öltöztető apuka vagyok😃
máj. 20. 17:16
23/42 anonim válasza:
#22 nem, te egy szánalmas kis kukkoló vagy akitől undorodnak a nők.
máj. 20. 17:28
24/42 A kérdező kommentje:
#23, A belinkelt kérdésben mégis egyöntetűen az apa mellett állnak ki a nők. Akkor ha kisgyerekkel vagyok és azt mondom az apja vagyok csak átöktöznek előttem😏
máj. 20. 17:30
25/42 anonim válasza:
#24 a belinkelt kérdéshez hozzászólók többsége nem nő... S ne egy anonim fórum linkjéből indulj ki. Odamész és megkérdezed, de borítékolom neked mit fognak válaszolni.
máj. 20. 17:32
26/42 A kérdező kommentje:
Pedig mind nőnek mondják magukat leoltják azt a pár embert aki azt írja, hogy ne menjen be az apuka gyerekkel sem.
És ha közös zuhanyzó helyiségbe akarom bevinni az egyedül még fürödni nem tudó kislányt?🤩
máj. 20. 17:36
27/42 anonim válasza:
Nem így szokták. Nem te mehetsz be a nőibe, hanem a kislányt hozzák a férfibe, amit nem igazán szeretünk, mégha a kabinban öltöztetik is, de ha kijön, én meg ott vagyok egy szál f@szba, szóval érted. Senki nem akarja gyerekeknek mutogatni. Ha meg bemész a csajokhoz, kizavarnak. Olyan helyre menjetek, ahol nincs külön férfi, női öltöző, hanem kabinok vannak az öltözőn belül.
máj. 20. 17:45
28/42 A kérdező kommentje:
Ott azt írják hogy nem szabad a gyereket a férfibe vinni, apukának kell a nőbe menni vele, pont hogy ne lássa a meztelen pasasokat😉 Majd hülye lennék kabinba menni mikor pont azért akarok elvinni az unokahúgomat hogy pucér nőciket mozizhassak.
máj. 20. 17:48
29/42 anonim válasza:
Am a gyereklányt, ha férfikent viszed, mehet veled a férfi öltözőbe, de te nem mehetsz vele a nőibe!
Ez ennyire egyszerű. Ugyanígy működik fordítva is!!!
A többi mese, és ha megpróbálod kibasznak!
máj. 20. 18:20
30/42 A kérdező kommentje:
De fent mindenki azt írja, higy felelőtlenség bevinni meztelen pasik közé egy kislányt, és a nőibe vigye be az apuka. Én meg felelős apukaként nyílván a nőibe vinném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!