Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan találhatnám meg ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg ebben az egyensúlyt? /F

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy vannak cuckold fantáziáim. Cuckoldon belül nem az a típusú fantázia izgat, ahol végig nézem, hanem csak szimplán a megcsalás tudata és hogy a hátam mögött teszik és élvezik.

Ez viszont nekem csak fantázia és mindig fiktív szituációt képzelek el. Ha van partnerem, velük sosem izgat ez, velük tényleg a rendes normál szex izgat amit mindketten élvezünk. Ennél fogva nem is szoktam elmondani partnernek ezt a cuckold vágyat, mivel ez ilyen téren nem releváns mert nem akarnám velük átélni. Cuckoldról maszturbáláskor szoktam fantáziálni, viszont minden alkalommal arról fantáziálok, nagyon kevés kivétellel. Azt érzem szükségem van mindkettőre és teljesen más mindkettő. Cuckold szempontból viszont jól esne ha lenne valami olyan lány is akinek nyíltan beszélhetek ezekről, jól esne valakinek megnyílni ilyen téren is. És nem egy kapcsolatra/partnerre gondolok akinek ezt elmondom, hanem csak simán olyan lányra akivel nincs köztünk semmi.

Ha egy partner mellett lehetne ilyen lány is akinek erről nyíltan beszélek, tudnék egyensúlyt találni a dolgokban?

2024. máj. 6. 09:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát haver az egyensúlyt nem az fogja elhozni hogy chatizélsz másokkal a párod mögött.
2024. máj. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!