Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mit jelenthet? A velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? A velem egykorú srácok rondának találhatnak?

Figyelt kérdés

Jó estét!

Nem tudom, hogy kezdjem... 21 éves nő leszek hamarosan és hát magas vagyok illetve a természet nagyon széles vállakkal és nagyon nagy mellkassal látott el. Engem nagyon zavarnak a nagyon széles vállaim és a nagyon nagy mellkasom és már depressziós is vagyok tőlük. De nem ez itt a lényeg, viszont szerintem valahogy releváns lehet.

Mindig az idősebb pasik stírölnek, úgy 45-50 között lehetnek. Engem úgy zavarni nem zavar és nem feltétlenül gondolok rájuk negatívan, csak én szeretnék egy velem körülbelül egykorúval megöregedni és nem szeretném, hogy húsz vagy harminc évet vagyok vkivel együtt aztán ő meghal és nekem azután meg nem lehetne újra kezdeni, mert már én is az ötvenet taposnám.

A fiatalabb férfiaknak ennyire ronda lennék? Illetve, miért csak a jóval idősebb férfiak küldenek jeleket? Ezek mind őszinte kérdések és én mint mondtam, nem neheztelek az idősebb férfiakra, viszont én vki olyannal szeretnék együtt lenni, akivel majd együtt tudok megöregedni.

Nem szeretnék privát üzeneteket. Azért tettem ebbe a kategóriába a kérdést, mert a preferenciák ilyen térben a szexuális dolgokhoz kapcsolódnak. Csak választ szeretnék ezekre a kérdésekre.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2023. aug. 28. 22:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Még valami: Tudom, hogy az egykorúság vagy ahoz közel lét nem garancia az együtt való megöregedésre, mert bármi közbe jöhet (a kapcsolat tönkre megy, balesetek, stb.)
2023. aug. 28. 22:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez kevés információ, tudni kellene a teljes alkatod hogy néz ki? Milyen derekad, popsi, arc haj, minden. Molnár Anikó típusú nők is lehetnek jó nők.
2023. aug. 28. 22:33
 3/17 A kérdező kommentje:
184 cm magas vagyok, mondhatni, hogy ez a homokóra alakom van, 74 kg vagyok, nagyon sötét barna haj és barna szem. Csak sajnos ott vannak a nagyon széles vállaim és a nagyon nagy mellkasom is.
2023. aug. 28. 22:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
3 # Szerintem a leírtak alapján nincs aggódni valód, főleg homokóra alkattal. De tudod ezt csak látva lehet eldönteni. Privátban esetleg küldesz kitakart képet, jobban lehet véleményt mondani. De az arc is sokat számít.
2023. aug. 28. 22:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, egy alakos képet lehetne? úgy jobban lehetne akármit is mondani.:)
2023. aug. 28. 23:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Küldj képet arc nélkül ( persze arccal is lehet).

Amit leírtal az alapján szerintem nézhetsz ki jól is, de így látatlanban nehéz megmondani.

2023. aug. 29. 00:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Írj rám, én 196 vagyok:)
2023. aug. 29. 01:08
 8/17 anonim ***** válasza:

A leírásod rövid a pontos diagnosishoz, de inkább önértékelési problémákra tippelnék. Nem vagy kibékülve önmagaddal - ld. depresszió szintjéig marcangolod önmagad.

Észrevesznek a korod beliek is, de tudatalattid blokkolja, hogy észrevedd a tőlük származó jeleket.

Keress fel egy jó szakembert, mert nem jó szorongások között élni! (ha mázlid van akkor olyannal sodor össze a sors akinek jók a pszichológiai képességei, de ne lutrizz - szakemberhez fordulj)

2023. aug. 29. 01:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Basszus, ebből semmi nem derült ki. Így azért nehéz véleményt írni.
2023. aug. 29. 06:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te sportoló nő vagy? Csak a széles vállaid miatt gondolom erre, ami egyébként egyáltalán nem ront a megjelenéseden. A nagy mellkast igazából nem értem, hogy nézhet ki? Nagyok a melleid, vagy kicsik? Magasságod és testsúlyod alapján arányos, formás alkatú lehetsz. Magas pasik a hozzád illőek. Egyébként még nagyon fiatal vagy, előbb utóbb jön az életedbe az a pasi, akire vágysz!
2023. aug. 29. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!