Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találhatnák szubmisszív nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnák szubmisszív nőt?

Figyelt kérdés

Hol ismerkedhetnék szubmisszív beállítottságú nővel? Smpixie-t ismerem de ott nagyon sok az álprofil.

Vannak még más erre szolgáló oldalak?

2022. febr. 3. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én itt találtam nemrég gazdára.
2022. febr. 3. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem szinte mindenhol. Mármint az életben. Csak szexben érdekel az alárendelődés? Szerintem az emberek többsége alárendelődő és nem csak a szexben. Te olyat keresel, hogy szexben legyen szub, de a valódi életben (ahol esetleg nem is fogsz vele érintkezni) egy karakán, határozott nő legyen? Szerintem egy ember olyan az ágyban, akár a való életben.
2022. febr. 3. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2: ez nagyon nincs így...
2022. febr. 3. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
3-as: lehet. Nem kell egyformán gondolnunk. :)
2022. febr. 3. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4: ez nem gondolkodás kérdése, ez tényeken alapuló történet.

És a tény az, hogy rengeteg olyan, egyébként az életben határozott, sőt domináns ember van (vezető beosztású emberek pl, férfiak és nők egyaránt), akik a szexben submisszívak. Nagyon sok olyanra van példa, hogy a való életben soha meg nem mondanád róla, hogy az.

És fordítva is, én személyesen is ismerek jópár olyan domot, akik abszolút dominánsak a szexben, a való életben meg udvarias, figyelmes, elbűvölő, önzetlen férfiak.

2022. febr. 4. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, érdekes, amit mondasz, mások is írtak már hasonlókat az smpixie oldalon. Nekem ez olyan ellentmondás, amit nem tudok befogadni. Valahogy nem önazonos, olyan skizofrén. Mint amikor egy gyerek otthon nagyszájú, szemtelen, nyílt, bátor, óvodában meg sem mer szólalni, meghunyászkodó, vagy fordítva. Szerintem ez nem egészséges. Vagy én pl hasonlóan kommunikálok szerintem a munkatársaimmal és az intim kapcsolataimban is a körülöttem levőkkel, hasonlóan vagyok harsány vagy csöndes, hasonlóak a szokásaim.

De ha tények, hát akkor tények. :) Mi a magyarázata az eltérő viselkedésnek szerinted?

2022. febr. 4. 07:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy te nem tudod befogadni, de attól még így van. Ez nem skizofrénia, a legtöbb ember színes egyéniség, mindenkinek több oldala van, és ez távolról sem kóros.

Pont olyan, mint azok a világsztárok (filmsztárok, zenészek, sportolók, stb), akikért emberek milliói rajonganak, felmennek a színpadra vagy a pályára és megőrjítik a közönséget, de egyébként a való életben tök szerény, visszahúzódó emberek.

Vagy azok a szelíd, csendes emberek, akik mindig mosolyognak, közben meg a kedvenc műfajuk a horror. Ettől még nem lesznek gyilkosok.

Az eredeti témához: gyakori, hogy egy vállalat vezető pont a napi munkából adódó sok stresszt és felelősséget vezeti le azzal, hogy a szexben alárendelt, elege van abból, hogy napi 10-12 órában parancsolat és ő mondja meg hogy mi legyen. Stb.

Az éremnek két oldala van.

2022. febr. 4. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, mindig ezt írták a szexpartnerkereső oldalon is az emberek, amit te... a felelősségteljes munkáról, az irányításról stb. Köszönöm a válaszod.
2022. febr. 4. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!