Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyázz mit kívánsz? BDSM-en belül volt már hogy olyat kértetek amit aztán megbántatok?
Igen, könyörögtem az Uramnak hogy legyen nagyon kegyetlen velem... hát elég kegyetlen volt:)
Bi F
Ugyanúgy, mint a 2#-nél:
"Még nem teljesült. De lehet, hogy megbánnám."
T*nrúgás kipróbálása egy mezítlábas nőtől, majd lábfétises domináns dolgok.
Olyan amit megbántam nem volt, olyan amitől nem azt kaptam amit vártam, és soha többet nem szeretném, mert egyszer elég volt, olyan volt.
Pl swinger klubbozás, 2 nő 1 pasi, a kíváncsiságon kívül semmi biszexuális érdeklődésem nincsen, 2 pasi 1 lány, sok pasi 1 lány. Itt az volt a bajom, hogy nekem 1 pasi elég. Marha jó volt amikor 2-en jártak bennem, de miután elélveztem, semlegessé vált a második, többedik.
De ezek mind, mind olyan fantáziák amikre évekig vágyakoztam. Szerencsére egy értelmes, figyelmes férfi mellett tudtam megtapasztalni őket, és semmi rossz élményem nem kapcsolódik egyikhez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!