Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb szubmisszív beállítottságú nő miért 40-50 év körüli domot keres?
Van ennek valamilyen oka/magyarázata vagy csak pusztán véletlen?
Én 29 éves vagyok és nem arról van szó, hogy ezzel a kifogással szoktak lerázni hanem már a különböző bdsm oldalakon az adatlapokon látom, hogy ez a keresett korosztály.
Mert az ilyen férfiak külsőre is férfiasabbak. Sokszor sikeresek, már tapasztaltak, tudják mit akarnak és hogy bánjanak egy nővel. Ezek mind nagyon vonzó dolgok egy subnak. Persze vannak fiatalabbak is, akik megfelelnek ezeknek, csak ritkább. Meg aztán én pl látom milyenek a huszonéves pasik és annyira komolytalanok, hogy nem tudnék alárendelődni nekik. Én 32-40 között kerestem.
25N
Én is ezt láttam. Vicces belegondolni hogy ott vagyok 30 éves világotjárt egyetemi tanárként és cégvezetőként, de valaki inkább a negyvenes kőműves feriket gondolja mentálisan erősebb partnernek, mert idősebb.
:D
7-es vagyok szerinted egy 24eves Lakatos Romulus mikor lesz menő dom?
Elmondom, soha
Tudom mit akarok tudom mit akar a nő.
Anyagi biztonságot tudok neki nyujtani
stb
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!