Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb szubmisszív beállíto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb szubmisszív beállítottságú nő miért 40-50 év körüli domot keres?

Figyelt kérdés

Van ennek valamilyen oka/magyarázata vagy csak pusztán véletlen?

Én 29 éves vagyok és nem arról van szó, hogy ezzel a kifogással szoktak lerázni hanem már a különböző bdsm oldalakon az adatlapokon látom, hogy ez a keresett korosztály.

#dominancia #BDSM #szubmsszív
2022. jan. 2. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, de tényleg így van!

34/f

2022. jan. 2. 19:42
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
#9 az őszinte meglepődés nem hiszti. Simán csak nem nekem valók ezek a platformok, röhögtem egy jót ezen a mindfuck trenden, és töröltem magam. Megtalálom én máshol a nekem való partnert. Azért kommenteltem, mert a kérdező is hasonlót tapasztalt.
2022. jan. 2. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Ilyesmire én is tapasztaltabb férfit választanék.
2022. jan. 2. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

A 11-es vagyok!

A dominancia elsősorban veleszületett tulajdonság. A tapasztalat csak másodlagos.

2022. jan. 2. 20:17
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, beigazolódott a gyanú miszerint csak általánosításról van szó.

Szervusztok!

2022. jan. 2. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Tapasztalt dóm vagyok, akit érdekel egy kiadós, hosszú távú BDSM írjon!
2022. jan. 2. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom mi köze a pénznek ehhez hogy valaki Dom tipus vagy sem,hogy otthon mit csinálok,és a szexualitáshoz hogy jön ide..Nem vagyok cégvezetö se,se multimilliomos,mégis nyakörvet raktam a csajom nyakába,elfenekelem,arcon köpöm miközbe a mélytorkosan dugom a torkát,stb,mert ezt élvezi,élvezzük együtt,és tisztelem amúgy mint Nö.Igy volt ez 30 éves koromban is,igaz azóta természetesen többet tapasztaltam..Sztem ez tipus kérdése,nem feltétlen kor és/vagy anyagi háttér..persze valamennyi intelligencia szint kell hozzá,ami ugye nem a nagyon iskolázottság kérdése mint tudjuk..

40/F

2022. jan. 3. 06:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem...

Én 45 éves szub nő vagyok.

30 éves volt a domom.

Remekül megértettük egymást,minden téren.

Előtte egy 28 éves férfival volt kapcsolatom,aki domináns.

Jóllehet,kettőnk között nem BDSM kapcsolat volt.

Szóval,nem minden szub nő keres 40-es,50-es domot.

Nekem az intelligencia és a valódi erő a legfontosabb.

Ezek egy fiatalabb férfiban is meg lehetnek...

2022. jan. 7. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:

#6 / #12

Szerintem Te meg még mindig apuka elkényesztetett picike fia vagy még aki még mindig a felszines külsőségek mögé bújva picsog itt hogy valaki nem képes értékelni az "elért " eredményeidet. Ismerek jó néhány ilyen ficsurt , nem csodáom ha ha ezzel az önelégült viselkedésedért nem lelkesednek érted még a mazoisták se.

A kérdezőnek pedig, annyi hogy nem lehet általánosítani . Nem minden sub keres ebből a korosztályból. Ez érettség kérdése , s lehet hogy még nem vagy eléggé érett hozzá .

2023. aug. 18. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!