Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb szubmisszív beállítottságú nő miért 40-50 év körüli domot keres?
Van ennek valamilyen oka/magyarázata vagy csak pusztán véletlen?
Én 29 éves vagyok és nem arról van szó, hogy ezzel a kifogással szoktak lerázni hanem már a különböző bdsm oldalakon az adatlapokon látom, hogy ez a keresett korosztály.
Ezt én sem értem, de tényleg így van!
34/f
A 11-es vagyok!
A dominancia elsősorban veleszületett tulajdonság. A tapasztalat csak másodlagos.
Köszönöm a válaszokat, beigazolódott a gyanú miszerint csak általánosításról van szó.
Szervusztok!
Nem tudom mi köze a pénznek ehhez hogy valaki Dom tipus vagy sem,hogy otthon mit csinálok,és a szexualitáshoz hogy jön ide..Nem vagyok cégvezetö se,se multimilliomos,mégis nyakörvet raktam a csajom nyakába,elfenekelem,arcon köpöm miközbe a mélytorkosan dugom a torkát,stb,mert ezt élvezi,élvezzük együtt,és tisztelem amúgy mint Nö.Igy volt ez 30 éves koromban is,igaz azóta természetesen többet tapasztaltam..Sztem ez tipus kérdése,nem feltétlen kor és/vagy anyagi háttér..persze valamennyi intelligencia szint kell hozzá,ami ugye nem a nagyon iskolázottság kérdése mint tudjuk..
40/F
Nem értem...
Én 45 éves szub nő vagyok.
30 éves volt a domom.
Remekül megértettük egymást,minden téren.
Előtte egy 28 éves férfival volt kapcsolatom,aki domináns.
Jóllehet,kettőnk között nem BDSM kapcsolat volt.
Szóval,nem minden szub nő keres 40-es,50-es domot.
Nekem az intelligencia és a valódi erő a legfontosabb.
Ezek egy fiatalabb férfiban is meg lehetnek...
#6 / #12
Szerintem Te meg még mindig apuka elkényesztetett picike fia vagy még aki még mindig a felszines külsőségek mögé bújva picsog itt hogy valaki nem képes értékelni az "elért " eredményeidet. Ismerek jó néhány ilyen ficsurt , nem csodáom ha ha ezzel az önelégült viselkedésedért nem lelkesednek érted még a mazoisták se.
A kérdezőnek pedig, annyi hogy nem lehet általánosítani . Nem minden sub keres ebből a korosztályból. Ez érettség kérdése , s lehet hogy még nem vagy eléggé érett hozzá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!