Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ha fiúként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha fiúként igénylem hogy kinyaljanak?

Figyelt kérdés

A fenekemrol beszelek. Az ex baratnom vitt bele a dologba, hetekig nem engedtem neki, aztan vegul beadtam a derekam, eloszor csak kinyalt, utana mar gyakori volt hogy egy-ket ujjat is berakott, es sajnos nagyon megszerettem.

Viszont szakitottam vele, es az uj baratnom egy nagyon dominans fiukent ismer. Egyaltalan hogy hozom fel egy alarendelt lanynak hogy azt akarom hogy ujjazzon? Biologiailag ertheto, mert ott van a prosztata, de megis sok no taszitonak talalja ezt

2022. jan. 9. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Sok nő taszítja, de van akit meg nem. Ne minket kérdezz, hanem a partnered! S döntsd el hogy most domináns vagy, vagy switch...
2022. jan. 9. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem gáz az én pasim is szerette.
2022. jan. 9. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyáltalàn nem gáz én örülnék neki, ha önként kérné tőlem ezt a barátom, tudnám, hogy ezzel nagy élvezetet okozhatok neki, ami izgi
2022. jan. 9. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha ápolt, igényes vagy, megteszem. F
2022. jan. 9. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

A nyalást megteszem, mert megalázó, alárendelő dolog, de sosem ujjaznám a domomat, férfiatlan.

19/sub

2022. jan. 9. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
5: miért lenne férfiatlan?
2022. jan. 9. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hetero pasiként imádom. Sokan ott rontják el az életüket, hogy a partnerükhöz igazítják az igényeiket. Sőt rengetegen még maguk elött sem tudják felvállalni a vágyaikat.
2022. jan. 10. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!