Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednéd egy vad bulin, hogy bekössék a szemedet és kinyaljanak, aztán sohase tudnád meg, hogy ki volt az?
Mondjuk lenne egy "játékvezető", vagy a buli házigazdája, aki megszervezi, hogy az illetőről a buli többi tagja se tudjon, utólag se tudják elárulni. Beköti a szemedet, odahozza a titkos hódolót :D végig élvezed a kényeztetést, és csak akkor veszed le a kendőt ha már elment.
Például felelsz-vagy-mersz feladat lenne, vagy fogadás tétje. :D
Mennyire kellene, hogy bevaduljon a buli ehhez, vagy mennyire kellene részegnek lenned? :D
Hát én élvezem az ilyen felelsz vagy mersz játékokat, jó keret az általad kigondoltak kivitelezéséhez...
"égig élvezed a kényeztetést, és csak akkor veszed le a kendőt ha már elment." - jobbat mondok: akkor veszem le a kendőt, ha én mentem el :P
Ha valaki ilyen körülmények között (azaz nem volt előzetes kedvesgedés, csókolózás, tapizás, elő-előjáték) is olyan jól nyal, hogy attól elélvezzek, akkor látni akarom. A többi srác/lány nem érdekel, az kimehet anélkül, hogy látnám. De ja, benne lennék. :D
Pasiként mást is nyalnék, az nagy baj lenne?
(Ha már úgyse tudja meg a hölgy, hogy én voltam az a perverz) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!